Yardım Redmi note 10pro yazılımı çöktü açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barisguny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Merhabalar, telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Telefon recovery ekranına giriyor fakat hiçbir mod çalışmıyor. Loopa giriyor. Cihazın bootloader kilidi, hata ayıklama ve mi account cihazda açık değil. Rom yüklemek için forumlara, videolara baktım ve çoğu yöntem mtk işlemciler için. Qualcomm için mi flash haricinde bir bootloader kilidi açma yöntemi var mıdır? Telefonum Tr cihazı

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Ücretli destek alabilirsiniz veya garantiye gönderebilirsiniz.

bl kapalı ise yapılacak pek işlem kalmıyor kullanıcı için

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi kapalı güncelleme yapmışsınız. Bu şekilde kendiniz modem yükleyemezsiniz teknik destek almanız gerekli biraz maliyet mevcut. Bilgisayar varsa uzak bağlantı ile halledilir..

Barisguny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini hiç bilmiyordum, belirtmemiştim ya zaten :D ayrıca telefona güncelleme yapılmadı. İlk önceliğim kendim halletmem. Bunun için konu açtım. bilgisi olan varsa yazsın yeter. Yoksa ben de biliyorum servise götürmeyi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bildiğiniz yoldan gidin o zaman.. Bilmediğimiz bir şey yazılırsa sizin vesilenizle bizde öğrenmiş oluruz.. Bilgiye her zaman açız..

Barisguny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
dostum mevzu sizin bilip bilmemeniz değil. Siz bunu ücretli yapıyorsunuzdur paylaşmak istemezsiniz doğal olarak. Zaten istediğim şeyde bu değil. Mtk işlemciler için nasıl bilgi alışverişi yapıldıysa ben de qualcomm için bir yol varsa ve bunu paylaşmak isteyen varsa ondan bilgi almak için konu açtım. Ücreti mukabilinde elbette yapılabileceğinin farkındayım. Bu yüzden reklam yapmanıza gerek yok. Biliyorsunuz ve ücretli hizmet veriyorsunuz bunu tercih edersem onlarca seçenekten birisiniz. Teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
dostum mevzu sizin bilip bilmemeniz değil. Siz bunu ücretli yapıyorsunuzdur paylaşmak istemezsiniz doğal olarak. Zaten istediğim şeyde bu değil. Mtk işlemciler için nasıl bilgi alışverişi yapıldıysa ben de qualcomm için bir yol varsa ve bunu paylaşmak isteyen varsa ondan bilgi almak için konu açtım. Ücreti mukabilinde elbette yapılabileceğinin farkındayım. Bu yüzden reklam yapmanıza gerek yok. Biliyorsunuz ve ücretli hizmet veriyorsunuz bunu tercih edersem onlarca seçenekten birisiniz. Teşekkürler.
Bu cihaza MTK işlemciler gibi bypass yöntemi yok. Olsaydı Zaten Türkiyenin En büyük Platformu olan ve en çok üyeye sahip olan Miuiturkiye forumunda konusu bulunurdu hocam.. Ve size de Ücretli tamirden önce bu konunun linki atılırdı. Bunun böyle olduğuna güvendiğiniz için bu forumda araştırma içindesiniz diye düşünüyorum. Ayrıca Mesaj geçmişlerime bakarsanız ücretli ücretsiz bildiğim, fikir sahibi olduğum her konuya cevap yazdığımı görürsünüz. Forum ruhuyla hareket ederiz. iyi forumlar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca size çözüm sunan insanları da Yoksa ben de biliyorum servise götürmeyi şeklinde cevaplamanızda gerçekten üzücü..

Barisguny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
dostum, bir yöntemi olsa illa burada olacak diye bir şart yok. Konusu açılmamış olabilir, bu tip bir sorunla karşılamayan olabilir vs. Ben net bir şekilde bunun servisten başka bir yöntemi olmadığını bilsem zaten konu açmam. Olmayanı var edecek değiliz. Bildiğim yöntemler haricinde bir yol varsa ve paylaşmak isteyen varsa yazsın demişim. Konu açılır açılmaz reklam yapan ve ezbere reklam yapan birine yapma demenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Reklam yapmak bir çözüm sunmak değildir bence.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Reklam ile ne alakası var bunun mevcut çözümler belli, mümkün değil o cihaza bireysel olarak ekstra tool ve yazılım olmadan işlem yapamazsın .
Soru sormuşsunuz, sorunun cevabını verenlere de reklam demişsiniz :)
Cevaba inanmayacaginiz yerde soru sormak yanlış bir tercih.

Barisguny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
sana bir şey dediğim yok ki dostum. Reklam yapan şahıs belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt