Yardım Redmi note 10 s şarj olurken seri şarj yazması

Muhammed2424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Resmi note 10 s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 13
Telefon Modeli
Resmi note 10s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar Arkadaşlar resmi nötr 10 s telefonu alalı 3 gün oldu telefon geldiğinde güncelleme falan yapıyordum telefon durumuna bakınca 3 saat gibi bir sürede full şarj yazıyordu acaba ilk açıldıpından dolayımı ? Ve sonrası %60 da sarza taktım 35 dakikada %100 oldu telefonumu sarza taktığımda seri sarz yazıyor bu normalmi hızlı şarzmı yazması gerekiyor

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Merhabalar Arkadaşlar resmi nötr 10 s telefonu alalı 3 gün oldu telefon geldiğinde güncelleme falan yapıyordum telefon durumuna bakınca 3 saat gibi bir sürede full şarj yazıyordu acaba ilk açıldıpından dolayımı ? Ve sonrası %60 da sarza taktım 35 dakikada %100 oldu telefonumu sarza taktığımda seri sarz yazıyor bu normalmi hızlı şarzmı yazması gerekiyor
Hocam kaç dakikada dolduğunu sıfırdan yüze ölçmek lazım.Bir buçuk saatte doluyorsa normaldir.

Oyla:

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Hocam telefon yazılımı tam oturmamamıştır ilk yapmanız gereken şeylerden biri google play ve sistem güncelleyici üzerinden sistem uygulamalarını güncellemektir

Oyla:
Üst Alt