Dostum aynı sorunu bir yakınımda yasiyor, çözüm bulursan buraya yazarmısın rica etsem.
Toprak46 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Hasan Cihazım XİAOMİ 11 T Yaş 47 Konum Malatya Katılım 8 Ocak 2023 Konular 0 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 17 Ekim 2024 #11 Dostum aynı sorunu bir yakınımda yasiyor, çözüm bulursan buraya yazarmısın rica etsem.
D dnax Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kaan Cihazım redmi note 10 s Yaş 28 Konum adana Katılım 15 Ekim 2024 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 ibrother' Alıntı: 10s in garantisi var mı ki servise vereceksiniz? Normal bir telefoncuya götürün. Büyük ihtimalle anakart arızası. Fazla ısınmadan. Genişletmek için tıkla ... cihaz root olduğu için garantisi yok
ibrother' Alıntı: 10s in garantisi var mı ki servise vereceksiniz? Normal bir telefoncuya götürün. Büyük ihtimalle anakart arızası. Fazla ısınmadan. Genişletmek için tıkla ... cihaz root olduğu için garantisi yok
Halim66 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Halim Cihazım Redmi Note 10s Yaş 30 Konum Sakarya Katılım 20 Şubat 2018 Konular 12 Mesajlar 470 Çözümler 1 Tepkime puanı 200 Puanları 58 19 Ekim 2024 #13 benimki de arada bir güvenlik ve sistem hatası diyor ekranı kapatıyor xiaomi almam artık başka markaya geçeceğim
benimki de arada bir güvenlik ve sistem hatası diyor ekranı kapatıyor xiaomi almam artık başka markaya geçeceğim