Yardım redmi note 10 pro yardım

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
selam arkadaşlar redmi note 10 pro telefonum çöktu rom atmak istiyorum bilgisayar recovery modda telefonu görüyor ama fasboot moda telefonu gormuyor butun suruculeru yukledım aygı yonetıcısınden bakınca sadece recovery modda telefonu goruyor

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun benimde başıma gelmişti lakin çözümü basit tasalanacak bir durum yok. Vereceğim link üzerinden Mi Flash Pro uygulamasını indirip Mi Asistan üzerinden bağlayıp recovery yapabilirsin. YouTube üzerinde kullanımları mevcut. İzleyip ona göre hareket etmeni öneririm.

Mi Flash Pro

Oyla:

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun benimde başıma gelmişti lakin çözümü basit tasalanacak bir durum yok. Vereceğim link üzerinden Mi Flash Pro uygulamasını indirip Mi Asistan üzerinden bağlayıp recovery yapabilirsin. YouTube üzerinde kullanımları mevcut. İzleyip ona göre hareket etmeni öneririm.

Mi Flash Pro
Bu uygulamayıda ındırdım ama sorun cozulmuyor mı asıstan baglayınca telefonu acıyor lakın telefon hıc acılmıyor acılıp kapanıyıor hemen youtube kanalınız lınkını verırmısınız

Oyla:

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9

Mi Flash Pro
tam sona gelınce error verıyor

Oyla:

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Bu uygulamayıda ındırdım ama sorun cozulmuyor mı asıstan baglayınca telefonu acıyor lakın telefon hıc acılmıyor acılıp kapanıyıor hemen youtube kanalınız lınkını verırmısınız
Dostum öncelikle telefon için mifirm sitesinden recovery için rom indirmelisin. Mi Flash Pro uygulaması üzerinden Recovery bölümüne gelip indirmiş olduğun romu telefonuna flashlayacaksın.

Örnek bir video ekliyorum. Birebir adımları takip edersen eğer sorunun çözülmüş olur sorunun çözülmez ise tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Dostum öncelikle telefon için mifirm sitesinden recovery için rom indirmelisin. Mi Flash Pro uygulaması üzerinden Recovery bölümüne gelip indirmiş olduğun romu telefonuna flashlayacaksın.

Örnek bir video ekliyorum. Birebir adımları takip edersen eğer sorunun çözülmüş olur sorunun çözülmez ise tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Buradaki çözüm ile sonuca varamazsanız eğer Xiaomi Tool V2 ile denemenizi öneririm. Bunun içinde size örnek video ekleyeceğim. Lakin siz açılış ekranında Fastboot seçeneğini değil solda bulunan telefonum normal çalışıyor seçeneğini seçeceksiniz ardından ses açma güç ile boot menüye girerek mi asistanı aktif etmenizi isteyecek ve sizden cihazınızın modelini seçmeniz isteyecek hemen ardından ise program kendi kendine seçmiş olduğunuz romu otomatik olarak bilgisayarınıza indirip telefonunuzu flashlayacak

Oyla:

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Buradaki çözüm ile sonuca varamazsanız eğer Xiaomi Tool V2 ile denemenizi öneririm. Bunun içinde size örnek video ekleyeceğim. Lakin siz açılış ekranında Fastboot seçeneğini değil solda bulunan telefonum normal çalışıyor seçeneğini seçeceksiniz ardından ses açma güç ile boot menüye girerek mi asistanı aktif etmenizi isteyecek ve sizden cihazınızın modelini seçmeniz isteyecek hemen ardından ise program kendi kendine seçmiş olduğunuz romu otomatik olarak bilgisayarınıza indirip telefonunuzu flashlayacak

soylenenlerı harfıyen yapıyorum pc goruyor flaslama ıslemıne gelınce sonda hata verıyor bazende ılk gırıste uyarı verıyor adb exe dıye recovery mod ıle flas atmak ıstedıgımde yenıleme yapınca ımeıler gorunmuyor

Oyla:

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
soylenenlerı harfıyen yapıyorum pc goruyor flaslama ıslemıne gelınce sonda hata verıyor bazende ılk gırıste uyarı verıyor adb exe dıye recovery mod ıle flas atmak ıstedıgımde yenıleme yapınca ımeıler gorunmuyor
Telefonuna ait usb driverlerini kontrol eder misin ?

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Mi flash indirip ayarlarından sürücü yükleme kısmından sürücüleri yükleyin ben hep böyle yapıyorum ayrıca pdanet uygulamasını kurun sürücüleri yapılandırsım

Oyla:

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Mi flash indirip ayarlarından sürücü yükleme kısmından sürücüleri yükleyin ben hep böyle yapıyorum ayrıca pdanet uygulamasını kurun sürücüleri yapılandırsım
yıne rom atıyorum tam sona gelıyor sonra ytıne hata verıyor sımdı fark ettım orjınal recovery moduna alırken en altta kırmızı bır yazıyla NV data is corrupted yazıyor sanırım rom atıyor ama modem dosyazı zarar gormus bunun ıcınde fasboot modu gormesı lazım oda olmuyor hepınızıe tesekkurler telefon elımde kalacak anlaşılan :)

Oyla:
Üst Alt