- Adım
- Hikmet
- Cihazım
- Redmi not 7
- Konular
- 2
Bende olmadı arkadaşlar sürüm 13.0.8
Bendede olmadı hocamBende olmadı arkadaşlar sürüm 13.0.8
Sürüm 12.5.6Bendede olmadı hocam
Hemen deniyorum hocamYakup hocam mail ile sana bir modem dosyası gönderdim, deneme şansın oldu mu
rardan çıkartınca neden içindeki dlller ve modem dosyası yok oluyorMiui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs programınız ya da Defender kullanıyorsanız kapatıp öyle deneyin. Virüs olmasa bile virüs olarak algılayıp siliyor olabilirrardan çıkartınca neden içindeki dlller ve modem dosyası yok oluyor
normaldir hocam, gizli duruyor dosyalar. kalabalık görünmesin diye özellikle yaptım.rardan çıkartınca neden içindeki dlller ve modem dosyası yok oluyor
Ben de virüs programı engellemiştir belki falan sandım hocam o yüzden öyle dedim arkadaşımıza. Halbuki siz gizlemişsiniznormaldir hocam, gizli duruyor dosyalar. kalabalık görünmesin diye özellikle yaptım.
nasıl görünür hale getiriliyor ustam gizli dosyaları da aktif ediyorum ama hiçbir şekilde bulamadımnormaldir hocam, gizli duruyor dosyalar. kalabalık görünmesin diye özellikle yaptım.