Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

yessir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
0
Selam m2101k6p model cihazıma bootloader kapalı şekilde imei attık. Şebeke geldi ancak bootloader açmaya çalıştığımda couldnt-add-device-basic-data-verification-failed. hatasını alıyorum. Şimdi ise kameraya erişim sorunu başta olmak üzere wifi sorunu ve şarjın hızlı bitmesi video oynatmada donma kasma gibi sorunlar meydana geldi. Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Hiç hoşuma gitmedi bu durum, umarım başka partisyonlara da dokunmak zorunda bırakmazlar :(
Can hocam sizin için bu riski aldım ve yükledim arkadaş büyük ihtimalle recoveryden yüklemeye çalışmış bazı twrpler bu hatayı verebiliyor fakat çift tıkla modem yüklensin.bat dosyanızı pcden çalıştırarak cihazlara flashlandığında kusursuz çalışıyor miui 14de burada herkes duysun gönül rahatlığıyla Can hocamın dosyasını miui 14de kullanabilirler dediğim şekilde yaparlarsa :)

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Can hocam sizin için bu riski aldım ve yükledim arkadaş büyük ihtimalle recoveryden yüklemeye çalışmış bazı twrpler bu hatayı verebiliyor fakat çift tıkla modem yüklensin.bat dosyanızı pcden çalıştırarak cihazlara flashlandığında kusursuz çalışıyor miui 14de burada herkes duysun gönül rahatlığıyla Can hocamın dosyasını miui 14de kullanabilirler dediğim şekilde yaparlarsa :)
Recovery den yükledim hocam fastboot değildi. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız? Denemek istiyorum.

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Recovery den yükledim hocam fastboot değildi. Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız? Denemek istiyorum.
İşte orada sıkıntı olmuş üstad direk fastboot üzerinden kur cihazı fastboot moduna al Can hocamın çift tıkla modem yüklensin.bat uzantılı dosyasını çalıştır modem dosyasını flashladiktan sonra yeniden başlatmak için 1 tuşa basın diyor pcde herhangi bir tuşa basın cihaz yeniden baslicak hiç ellemeyin biraz geç açılıyor miui 14 açılış konusunda baya geç açılıyor veya ben format atmadan yüklediğim için olabilir bekleyin kendi kendine açılacak sonra android kurulumu bittikten sonra IMEInizi ve sebekenizi kontrol edin hiçbir sorun olmadığını göreceksiniz.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Arkadaslar kime soruyorsam sorum hep havada kaliyor.Can hocayada burdan alinti yaptim tabi oda donus yapmadi.Rica ediyorum lutfen ama lutfen su soruma cevap verin artik.

Redmi Note 10 Pro Endonezya 12.5.5 surumu kullaniyorum (pil performansı iyi dye)
Bu surumden baska rom da kurmadim kurmamda.Lakin modem dosyasi 12.5.5 icin hazirlananda Bluetooth sorunlu bir arkadas daha soylemis gecmis mesajlarda simdi bulamadim.Benik.gbi bu surumu kullanip da Bluetooth da sorun yasayan varmi .2.Olarak can hocam sende artik ilgilen su romla lutfen kac aydir bekliyoruz yapacam yapacam dedin kac zaman oldu rica ediyoruz bi ayir vaktini artik

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
İşte orada sıkıntı olmuş üstad direk fastboot üzerinden kur cihazı fastboot moduna al Can hocamın çift tıkla modem yüklensin.bat uzantılı dosyasını çalıştır modem dosyasını flashladiktan sonra yeniden başlatmak için 1 tuşa basın diyor pcde herhangi bir tuşa basın cihaz yeniden baslicak hiç ellemeyin biraz geç açılıyor miui 14 açılış konusunda baya geç açılıyor veya ben format atmadan yüklediğim için olabilir bekleyin kendi kendine açılacak sonra android kurulumu bittikten sonra IMEInizi ve sebekenizi kontrol edin hiçbir sorun olmadığını göreceksiniz.
Hocam rom Recovery değil mi

IsCanThere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 105G
Konular
3
Hiç hoşuma gitmedi bu durum, umarım başka partisyonlara da dokunmak zorunda bırakmazlar :(
Hocam 12.5.8 sürümü için modem var mı sitede göremedim 13.0.7 yi yaptım işe yaramadı.(Mor kamera)

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Hocam rom Recovery değil mi
Hayır ben eea global kararlı kullanıyorum ordan bana miui 14 güncellemesi geldi ordan yükledim pilot sürüm falan değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 12.5.8 sürümü için modem var mı sitede göremedim 13.0.7 yi yaptım işe yaramadı.(Mor kamera)
Var hocam Can hocamın kendi sitesine bakın o zaman orada var.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Arkadaslar kime soruyorsam sorum hep havada kaliyor.Can hocayada burdan alinti yaptim tabi oda donus yapmadi.Rica ediyorum lutfen ama lutfen su soruma cevap verin artik.

Redmi Note 10 Pro Endonezya 12.5.5 surumu kullaniyorum (pil performansı iyi dye)
Bu surumden baska rom da kurmadim kurmamda.Lakin modem dosyasi 12.5.5 icin hazirlananda Bluetooth sorunlu bir arkadas daha soylemis gecmis mesajlarda simdi bulamadim.Benik.gbi bu surumu kullanip da Bluetooth da sorun yasayan varmi .2.Olarak can hocam sende artik ilgilen su romla lutfen kac aydir bekliyoruz yapacam yapacam dedin kac zaman oldu rica ediyoruz bi ayir vaktini artik
Hocam doğrudur hatalı yapmışımdır, zor şartlarda aceleyle yaptığım oluyor. Test edemeden yayınlıyorum ama bu bende sürekli çalışma zorunluluğu nasıl doğuruyor onu anlamadım. Kendimce üstesinden gelmem gereken ciddi sıkıntılarım ve sorumluluklarım var, herkesin derdi kendine büyük biliyorum ama rica ediyorum bu konuda üzmeyin beni.

buyrun bununla deneyin bir de.

Son düzenleme:

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Hayır ben eea global kararlı kullanıyorum ordan bana miui 14 güncellemesi geldi ordan yükledim pilot sürüm falan değil.

Var hocam Can hocamın kendi sitesine bakın o zaman orada var.
Hocam benim cihaz dirençsiz olduğu için mecbur Recovery ya da mi flash ile atmak zorundayım.
Can hocamızın değerini bilelim kimsenin yapmadığı modem dosyalarını hazırlayıp üstüne ücretsiz paylaşıyor. Hatalar olabilir ama bunu emrivaki şekilde dillendirmemek gerekir.

Üst Alt