Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

androhacked

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
samsung A50
Konular
1
Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.

elinize sağlık hocam teşekkürler

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Öncelikle seyranli hocam emeğinize sağlık.Konuyu baştan sona okudum.bootloderin açılmasın bekliyorum...
Şimdi merak ettiğim bir konuyu danışmak istiyorum..
Twrp üzerinden ilkten orjinal modem efs yedeği alsak olduki bir sorunla karşılaştık sizin modemi flaşlarken veya başka şeyden ötürü twrp den backuptan orjinal modem efs yedeğimize dönebiliyor muyuz ?
İkinci sorumda diyelim ki mıuı 13 sürümlerinde rom deniyorum..sizin modem ve efs yedeğimi yine mıuı 13 versiyonlarında romdan sonra backupdan flaşlasam sorun olur mu?
Teşekkürler...

zkn1982

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özkan
Cihazım
mi8 se
Konular
0
Orj modem ve efs yi alın yararınıza 13 yüklemesinde seyranlı hocamın dosyayı atın sıkıntı olmaz

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Öncelikle seyranli hocam emeğinize sağlık.Konuyu baştan sona okudum.bootloderin açılmasın bekliyorum...
Şimdi merak ettiğim bir konuyu danışmak istiyorum..
Twrp üzerinden ilkten orjinal modem efs yedeği alsak olduki bir sorunla karşılaştık sizin modemi flaşlarken veya başka şeyden ötürü twrp den backuptan orjinal modem efs yedeğimize dönebiliyor muyuz ?
İkinci sorumda diyelim ki mıuı 13 sürümlerinde rom deniyorum..sizin modem ve efs yedeğimi yine mıuı 13 versiyonlarında romdan sonra backupdan flaşlasam sorun olur mu?
Teşekkürler...
evet hocam yedeğiniz olursa geri dönebilirsiniz. doğrudan modemi de aynı mantıkla yedekleyebilir istediğiniz zaman yükleyebilirsiniz. Ben zaten twrp den flashlanabilir modem dosyası da paylaşmıştım ama bu şekilde de yapabilirsiniz.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
evet hocam yedeğiniz olursa geri dönebilirsiniz. doğrudan modemi de aynı mantıkla yedekleyebilir istediğiniz zaman yükleyebilirsiniz. Ben zaten twrp den flashlanabilir modem dosyası da paylaşmıştım ama bu şekilde de yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim...

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Arkadaşlar merhabalar yurt dışı olarak note 10 pro almayı düşünüyorum fakat sizlere bir sorum olacak repair işleminden sonra yapılan her güncellemede veya yükleyeceğim herhangi bir custom rom sonrası modem dosyası flashlamam gerekiyor mu gerekiyorsa her rom için düzenlenmiş farklı bir modem dosyası mı yükleyeceğim yoksa örnek olarak android 12ler için geçerli bir modem dosyası her rom için geçerli midir? Birde firmware muhabbeti nedir farklı bir dosya mıdır modem dosyası harici onuda flashlamam gerekiyor mu?

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Arkadaşlar merhabalar yurt dışı olarak note 10 pro almayı düşünüyorum fakat sizlere bir sorum olacak repair işleminden sonra yapılan her güncellemede veya yükleyeceğim herhangi bir custom rom sonrası modem dosyası flashlamam gerekiyor mu gerekiyorsa her rom için düzenlenmiş farklı bir modem dosyası mı yükleyeceğim yoksa örnek olarak android 12ler için geçerli bir modem dosyası her rom için geçerli midir? Birde firmware muhabbeti nedir farklı bir dosya mıdır modem dosyası harici onuda flashlamam gerekiyor mu?
Bir aekadaş 12 12.5 ve 13 için modem dosyaları editlemiş..13 ün twrp sinde var..
Sizin yapıcağınız esiri yaptıktan sonra twrp den Back-Up almak sonra her rom sonrası restorelemek..
Aosp romlarda modem gerekli değil deniliyor.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Telefona imei repair yapıldı.modem dosyası sorunsuz çalıştı.Teşekkürler.

Son düzenleme:

Kaan karakus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Poco x3
Konular
2
Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.

Yüklü Rom ve Versiyon Numarası12.5.8 IMIU globalTelefon ModeliRedmi note 10 proBootloader KilidiAçık
Merhaba arkadaşlar redmi note 10 proda 1 x de kamerayla çekerken o esnada sıkıntı olmayıp kamerayla çektikten sonra fotoğraflar ya yeşilimsi renk alıyor ya da fotograftaki cizgiler net olmuyor size zahmet yardim eder misiniz .acaba imeiden mi kaynaklı olabilir İyi renkli olan resimler 0.6 x ile çekildi bir de bu modemden sonra imie gitmesi sorunu yasar miyim

Ekli dosyalar

• IMG_20220922_180724.jpg
    IMG_20220922_180724.jpg
    374,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20220922_180401.jpg
    IMG_20220922_180401.jpg
    869,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20220922_135318.jpg
    IMG_20220922_135318.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20220922_135314.jpg
    IMG_20220922_135314.jpg