- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 10
- Konular
- 1
Arkadaşlar öncelikle cihaz yurtdışı boorloaderı açıktı ve ben buna araştırmalarım sonucunda bir şekilde imei attım cihaz sorunsuz açıldı. Sonrasında Miui ve android sürümünü yükseltmek amacı ile mifirm sitesinden miui14 rom indirip cihaza miflashtool üzerinden flashladım. Lakin dalgınlığıma gelmiş cleand and lock u seçili bırakmışım zaten neden bu kadar riskli bir seçenek varsayılan olarak seçili gelir anlamak da güç. Her neyse cihaza yeni rom atıldı ama modem dosyası atılamadı. Cihaz elime geldiğinde bootloaderı açıktı lakin mi hesabı girili değildi bende girmedim dolayısı ile bootloader kilidini kaldıramıyorum da. Bundan dolayı cihaz yeniden başlayıp duruyor. Mi flash ile tekrar rom flashlamayı denedim olmadı bootloader kilitli olduğu için TWRP vesaire de kuramıyorum cihaz böyle kaldı he bir de xiaomitoolv2 ile stock roma dönmeyi denedim cihazı bir şekil açarsam bootloaderı kaldırır imei falan tekrar atarım diye ama nafile. Kurduğum miui14 en son sürüm olduğu için adb sideload eski sürüm kuramayacağından dolayı hata veriyor kurmuyor. Varsa önerisi olan edl dışında söylesin deneyelim olmadı telefonuncunun yolunu tutacağım şimdiden teşekkürler.