- Adım
- iyi
- Cihazım
- general mobi
- Konular
- 0
eğer cihazı pc görmez ise magisk i hafıza kartına atın oradan flashlayınbugün deniyecem bakalım olursa nusantaraya geçerim
eğer cihazı pc görmez ise magisk i hafıza kartına atın oradan flashlayınbugün deniyecem bakalım olursa nusantaraya geçerim
twrp içindeki dosyalar görünmemesinin nedeni ne olabilireğer cihazı pc görmez ise magisk i hafıza kartına atın oradan flashlayın
pcde telefon görünmüyor bildiğm kadaruylatwrp içindeki dosyalar görünmemesinin nedeni ne olabilir
Peki bunun caresi sadece hafiza karti veya usb bellekmipcde telefon görünmüyor bildiğm kadaruyla
vardır tabiki yazılımcı arkadaşlar daha detaylı bilir ama tlf sıfırlanma ihtimali oluyorPeki bunun caresi sadece hafiza karti veya usb bellekmi
Dfe yükleyince dosyalara erişilebiliyor. Bilgisayar üzerinden sideload ile de zip dosyalarını yükleyebilirsiniz.Peki bunun caresi sadece hafiza karti veya usb bellekmi
ben yüklemiştim çalıştımi13 de bu twrp calisiyormu
mount kısmından USB storage e tıklayın ve bilgisayara bağlayın cihazı pc sadece sd kartı görür oraya rom vs.. atabilirsiniz.Peki bunun caresi sadece hafiza karti veya usb bellekmi