- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Peki 13'ü mü denediniz? MIUI 13 Endonezya versiyonu mu, bu modem dosyasıyla kamerada problem çıkarttı?sweet hocam
Peki 13'ü mü denediniz? MIUI 13 Endonezya versiyonu mu, bu modem dosyasıyla kamerada problem çıkarttı?sweet hocam
Evet enson çıkan endonezya 13.0.4 romunu yükledim sonrada bu modem dosyasını yükledim kamera dondu hata verdiPeki 13'ü mü denediniz? MIUI 13 Endonezya versiyonu mu, bu modem dosyasıyla kamerada problem çıkarttı?
Yani Hindistan cihazı olan Pro Max ile denemiş olsanız anlardım hocam ama Global versiyonda böyle bir sorun olmasına şaşırdım. Modem dosyası demek ki söylendiği kadar sorunsuz değilmiş. Belki de seyranli hocamızın tekrardan modem dosyasına el atması gerekiyorEvet enson çıkan endonezya 13.0.4 romunu yükledim sonrada bu modem dosyasını yükledim kamera dondu hata verdi
Sabırsızlıkla bekliyoruz umarım bir çözüme ulaşırYani Hindistan cihazı olan Pro Max ile denemiş olsanız anlardım hocam ama Global versiyonda böyle bir sorun olmasına şaşırdım. Modem dosyası demek ki söylendiği kadar sorunsuz değilmiş. Belki de seyranli hocamızın tekrardan modem dosyasına el atması gerekiyor
Söylendiği kadar sorunsuz. Tek bir dosya ile hepsini yapmak mümkün değil. Ben Endonezya romunu nereden bileyim de ona göre kod yazayımYani Hindistan cihazı olan Pro Max ile denemiş olsanız anlardım hocam ama Global versiyonda böyle bir sorun olmasına şaşırdım. Modem dosyası demek ki söylendiği kadar sorunsuz değilmiş. Belki de seyranli hocamızın tekrardan modem dosyasına el atması gerekiyor
Bana modem dosyasını gönderin hocam bakayım.Evet enson çıkan endonezya 13.0.4 romunu yükledim sonrada bu modem dosyasını yükledim kamera dondu hata verdi