Yardım Redmi Note 10 pro smart lock fonksiyonlarını bulamıyorum

Seda N.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seda
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.4. (SKFTRXM) Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note Pro 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta bir Redmi Note Pro 10 aldım. Daha önceki telefonum olan Huawei'de Smart Lock'a bastığımda karşıma 3 ayrı fonksiyon çıkıyordu. (1- Üzerinizde olduğunu algılama 2- Güvenilen yerler 3- Güvenilen cihazlar). Yeni telefonumda ise Smart Lock'u (Google Smart Lock) etkinleştirdiğimde bu üç fonksiyondan hiçbirini göremiyorum. Smart Lock'un ne işe yaradığını anlamış değilim. Anlayamadığım çok daha eski teknolojiye sahip telefonlarda bu fonksiyonlar bulunurken yeni Redmi'lerde neden yok acaba? Ya da ben mi bir şeyi eksik yapıyorum? Dükkanlara ve müşteri temsilcisine sorduğumda da yardımcı olamadılar. Bu özelliğin sadece giyilebilir Mi cihazları için olduğunu yazıyor butonun altında. Bu doğru mu yoksa yapılabilecek bir şey var mı? Acaba bu konuda daha fazla bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek olan var mı?

Şimdiden çok teşekkürler,
Seda

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Xiaomi kafasına göre temel özellikleri kaldırma eğiliminde olan bir firma. Ama şansıyız ki onu da becerebilecek kapasitede değiller :D

Yani Xiaomi yazılımcıları bu özelliği cihazınızda kaldırmaya çalışmış ancak kaldırmayı becerememişler. Play store üzerinden activity launcher indirin ve uygulamayı açın. Arama kutusuna smart yazın. Gelen sonuçlar arasından google play hizmetlerinden smart lock olan bölüme girin. Aradığınız ayarlar orada.

Oyla:
Üst Alt