Yardım Redmi note 10 pro rom yükleme hatası

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper os 3
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 10 pro hyper os 3 romu buldum. Romda her şey mükemmel çalışıyor fakat benim telefon imei repairli olduğu için canyılmaz'ın modemini Rom'a flaşladım. imei ve şebeke geldi fakat 4.5g de interneti açınca, şebeke sürekli kendini kapatıp açıyor ve internete bağlanmak işkence oluyor. 3G de sorun yok ama 4.5g de sıkıntı çıkıyor.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29

bu linkteki modemi de deneyin. Ama global romda sorun olmuyorsa sebep modem değildir.
Global romun modemini de yükledim 14.0.8 olanı. Haberservis.com daki. Endonezya 14.0.2 yi denedim. Onda da aynı sorun. Şebeke geliyor ama 4.5g de interneti açınca şebeke gidip geliyor. Net açık değilken sorun yok.

Bu hyper os rom içinde de NON-HLOS diye bir kurulum dosyası vardı. (fastboot modunda .bat ile yükleniyordu). Kendi hslos modemi düzenlenemez mi?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29
bu modemi minimal adb klasörüne atın
fastboot modda bağlayın.
aşağıdaki komutu minimal adb den yazın yükleyecektir.

fastboot flash modem NON-HLOS-13.bin
Modem yüklemeyi biliyorum. Fakat bu da olmazsa romu içindeki modemi size versem bakabilir misiniz? Kendi modemini düzenleseniz onu atsam daha iyi olur. Sizin modem hyper os da sıkıntı çıkarıyor. Şuan romu sildim tekrar atmama değsin istiyorum