- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mİ 11
- Meslek
- IT
- Konular
- 7
hangi config ?Hocam poco x3 nfc ile 90 fps alınıyormuş kernel vs otur şeylerede gerek yokmuş config yetiyomuş
hangi config ?Hocam poco x3 nfc ile 90 fps alınıyormuş kernel vs otur şeylerede gerek yokmuş config yetiyomuş
Redmi note 10 pro ya 2350 mi dedi bir yanlışınız olmasın ithalatçı garantisi olsa bile o fiyat bence zor gibiArkadaşlar şuan telefoncu benden haber bekliyor sizin yorumlarınız benim için çok önemli sizce mi note 10 lite dan bu telefona geçmek mantıklı mı? Telefoncu redmi note 10 proya (6gb ram) olana 2350 tl fiyat verdi.
Daha mi ucuz olmaliRedmi note 10 pro ya 2350 mi dedi bir yanlışınız olmasın ithalatçı garantisi olsa bile o fiyat bence zor gibi
banada o fiyat iyi geldi hangi telefoncu bu ?Redmi note 10 pro ya 2350 mi dedi bir yanlışınız olmasın ithalatçı garantisi olsa bile o fiyat bence zor gibi
Valla ismini hatırlamıyorum ama bana hatirlat karantinadan cikinca gidicem dükkana gidince veririm numarasinibanada o fiyat iyi geldi hangi telefoncu bu ?
Nerde hocam bu telefoncu fırsatı merak ettimArkadaşlar şuan telefoncu benden haber bekliyor sizin yorumlarınız benim için çok önemli sizce mi note 10 lite dan bu telefona geçmek mantıklı mı? Telefoncu redmi note 10 proya (6gb ram) olana 2350 tl fiyat verdi.