Yardım Redmi note 10 pro mikrofon ve diğer sorunlar

Akigo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Mi 4k
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.6
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar bende Redmi note 10 pro var
1. Sorun aaldigim günden beri WhatsApp vb uygulamalarda görüşmelerde karşı taraf sesimin kötü geldiğini söylüyor, iyice mikrofona yanaşmam gerekiyor.

2.görüntülü konuşmalarda yada bazı zamanlar ekran gidiyor, genelde kilit ekranını açarken açılış sesi geliyor ama ekran bir süre tamamen gidiyor, cihaz bir saçmalıyor.

Mikrofon sorunu genel bir sorun sanırım zira İnternetde epey şikayet var ama bir çözüm bulamadım.
Hollanda'da yaşıyorum burda sanırım tüm güncellemeler geldi, eskiden ülke ülke değişiyorsu güncellemeler.
Ek olarak bu sanal ram ekleme olayı aktif oldumu bilen varmı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: sin

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Merhaba evet mikrofon sorunu yaşamıştım ama sorun donanımsal mı yazılımsal mı bilemedim. Eskiden benimde sesim karşıya boğuk gidiyordu ama Endonezya ve Aosp romlarda böyle bir sorun görünmüyor kendim bizzat test ettim. Ek olarak sanal ram geldi avrupa ve Endonezya romunda mevcut Globale de yakın zamanda gelir

Oyla:

sin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
15
bende redmi note 10 var, mikrofon sorunu bende de var. özellikle hoparlörde ve görüntülü görüşmelerde ses aşırı boğuk geliyor diyorlar.

Oyla:

Akigo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Mi 4k
Konular
2
Merhaba evet mikrofon sorunu yaşamıştım ama sorun donanımsal mı yazılımsal mı bilemedim. Eskiden benimde sesim karşıya boğuk gidiyordu ama Endonezya ve Aosp romlarda böyle bir sorun görünmüyor kendim bizzat test ettim. Ek olarak sanal ram geldi avrupa ve Endonezya romunda mevcut Globale de yakın zamanda gelir
Ram için nereden ayar yaparım bilmiyorum. Mikrofon sorunu icin Hollanda'daki servise bugün mail attım birde mi resmi sayfasına geri bildirimde bulundum. Kiminle görüntülü konuşma yapsam sıkıntı yaşıyorum, epey sıkıntılı bir durum. Endonezya sürümüne nasıl geçilir bilmiyorum ama kullanıcı olarak oranın sürümü buranın sürümü gibi şeyler ile bizim uğrasmamiz doğru değil. Stabil sürüm ve telefon yapmak zorundalar. 😊

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Ram için nereden ayar yaparım bilmiyorum. Mikrofon sorunu icin Hollanda'daki servise bugün mail attım birde mi resmi sayfasına geri bildirimde bulundum. Kiminle görüntülü konuşma yapsam sıkıntı yaşıyorum, epey sıkıntılı bir durum. Endonezya sürümüne nasıl geçilir bilmiyorum ama kullanıcı olarak oranın sürümü buranın sürümü gibi şeyler ile bizim uğrasmamiz doğru değil. Stabil sürüm ve telefon yapmak zorundalar. 😊
Evet katılıyorum yapmak zorundalar ama maalesef Xiaomi artık yapmamaya başladı

Oyla:

BenjaminGreen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
0
Mi10T ile bende aynı sorunu yaşıyorum.
Görüntülü konuşma yaparken telefonu kendimden uzaklaştırmadan konuşmak zorunda kalıyorum.
Bunun bir çözümü olsa çok iyi olur.
Kardeşimin Note9 u var ondada aynı problem var

Oyla:

Akigo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Mi 4k
Konular
2
Mi10T ile bende aynı sorunu yaşıyorum.
Görüntülü konuşma yaparken telefonu kendimden uzaklaştırmadan konuşmak zorunda kalıyorum.
Bunun bir çözümü olsa çok iyi olur.
Kardeşimin Note9 u var ondada aynı problem var
Hollanda servisi cihazı gönderin dedi ama 14 gün telefonsuz kalmayı göze alamadım 😬

Oyla:

BenjaminGreen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
0
Hollanda servisi cihazı gönderin dedi ama 14 gün telefonsuz kalmayı göze alamadım 😬
Bende telefonu servise vermek istemiyorum, yedek telefonum yok ayrıca 2 hat kullanıyorum çok sıkıntı olur yani.
Benim için çok önemli bi mevzu değil ama olmasa iyi tabi böyle bir problem.
Bana daha çok bataryası iyi gitsin, telefon hızlı olsun yeterli başka bir kriterim yok

Oyla:

Akigo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Mi 4k
Konular
2
Bende telefonu servise vermek istemiyorum, yedek telefonum yok ayrıca 2 hat kullanıyorum çok sıkıntı olur yani.
Benim için çok önemli bi mevzu değil ama olmasa iyi tabi böyle bir problem.
Bana daha çok bataryası iyi gitsin, telefon hızlı olsun yeterli başka bir kriterim yok
Ben böyle idare edeceğim gibi. Güncelleme sonrası düzelmezse bakarız. Bu arada sanal ram olayı nereden yapılıyor?

Oyla:
Üst Alt