- Adım
- Tuğrul
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- Muhasebeci
- Konular
- 50
Hocam ben de yok ise dedimforumda yeterli usta mevcut ücretli destek bölümünde yazabilirsiniz
Hocam ben de yok ise dedimforumda yeterli usta mevcut ücretli destek bölümünde yazabilirsiniz
Atılabiliyor sanırım, benim daha 120 günüm olduğu için beklemedeyim. Online yapan çok kişi var.Arkadaşlar bende de Note10 pro max var Hint versiyonu sanırım. IMEI atmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?
bootloader kilidinizi açmanızı öneririm şebeke yokken yapılması zor ve fiyatta ciddi degişiklik gösterebilirAtılabiliyor sanırım, benim daha 120 günüm olduğu için beklemedeyim. Online yapan çok kişi var.
yardımcı olur musun, pek bir bilgim yok benimde.IMEI atılıyor İsteyen olursa nasil yapıldığının videosunu atarim
galiba imei işleri yasaktı bana özelden ulaşabilirmisinyardımcı olur musun, pek bir bilgim yok benimde.
Merhaba hocam video duruyorsa özelden atma şansınız var mı ?IMEI atılıyor İsteyen olursa nasil yapıldığının videosunu atarim
atabilirmisin hycoamIMEI atılıyor İsteyen olursa nasil yapıldığının videosunu atarim