çözümü var ama masraf çıkar. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile yardımcı oluruz..şebeke Yok maalesef hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yokmudur bunun çözümü , çöp mu oldu cihaz
ne kadar bi masraf cikarçözümü var ama masraf çıkar. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile yardımcı oluruz..
Bende yeni almıştım güncelme yaptım çöktü 200 lira vedim yeni yazılım ve imei atıldıArkadaşlar telefon açılıyor ama hemen kendi kendine kapanıyor tekrar rom kurim derken kilitlendi telefonu kullanamiyorum lütfen yardım edin.
cihaza verebilecek bütün zararları vermişsiniz. Masrafınız çıkacak artık. peki brick etmeden önce şebeke varmıydı wipe falan yaptınız mı? eğer öyle ise yetkili hesap ile tamir edilip açarız. şebeke yoksa sıkıntılı bir durum
Öyle kolay olsaydı keşke Hocam. Bypass yöntemi çıkmadığı sürece Full Brick olmuş cihaza Yetkili hesapsız veya Box Dongle vb olmadan Rom kuramazsınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak kardeşim mi flaş toolu indir sonra cihazın Türkiye tgz romunu indir mi flaş toolla flaş a hepsi bukadar başka işlem yapmana veya ücretli yaptirmana gerek yok
keşke öyle kolay olsa. Bootloader kilitli onu napcaz kralCihazına uygun stock rom indir mi tooll ile flashla olay bitti gerisi hikaye seni yolmaya çalışıyorlar
bootloader kilidini açacaksın nasıl açıldığı burada konusu varkeşke öyle kolay olsa. Bootloader kilitli onu napcaz kral