Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu twrp yi kullanıyorum şöyle bir sorunum var 1 ay kadar önce çıkan tüm romları (aosp veya miui) yüklüyor yedeğini alıyor bir sorun olduğundada yedekten geri yükleyebiliyordum. yeni çıkan romlarda galiba dosya formatı değiştiği için olsa gerek yedek alabiliyorum ancak geri yüklediğimde cihaz açılmıyor format data yapmam gerekiyor galiba data bölümünün şifresi tam çözülemiyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Android 12 Redmi Note 10 pro global 8gb ramli modelde "Redmi Note 10 Pro-Max Otomatik Twrp Yükleyici" dosyasının İçindeki Recovery.img dosyasını minimal adb fast bootun dosya konumunu açıp içine attım twrp.img olarak adını düzenledim ve telefon fastboottayken minimal adb fastboota tıklayıp çalıştırdım (sürücüler bilgisayarıma kurulu biçimde( minimal adb fastboot, QDLoader HS-USB Driver ,platform-tools_r33.0.2-windows)) ve sırasıyla şu komutları girdim :
fastboot devices
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
ve twrp açıldı ÖNEMLİ: Telefonda Parmak İzi ve ekran kilidi vardı ve twrpde veri şifresini çöz sorunu verdi. Şifre vs. Gibi güvenlik yöntemlerini ilk başta kaldırmayı unutmayın. Twrp Dosyası için Teşekkürler.
Android 12 Redmi Note 10 pro global 8gb ramli modelde "Redmi Note 10 Pro-Max Otomatik Twrp Yükleyici" dosyasının İçindeki Recovery.img dosyasını minimal adb fast bootun dosya konumunu açıp içine attım twrp.img olarak adını düzenledim ve telefon fastboottayken minimal adb fastboota tıklayıp çalıştırdım (sürücüler bilgisayarıma kurulu biçimde( minimal adb fastboot, QDLoader HS-USB Driver ,platform-tools_r33.0.2-windows)) ve sırasıyla şu komutları girdim :
fastboot devices
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
ve twrp açıldı ÖNEMLİ: Telefonda Parmak İzi ve ekran kilidi vardı ve twrpde veri şifresini çöz sorunu verdi. Şifre vs. Gibi güvenlik yöntemlerini ilk başta kaldırmayı unutmayın. Twrp Dosyası için Teşekkürler.
Hafta sonu bu başlık altındaki twrp.yi kurdum. Abhix Rog MIUI 13 kurdum çalıştı. Sonrasında EU rom MIUI 12 kurdum oda çalıştı. Sanırım bir sorun teşkil etmiyor.