Bu arada hocam kurulumu yaptıktan sonra Device Info HW uygulamasını indirip ilk açılan sayfada ekran görüntüsü atarsanız hızlı şarj sorunu yaşamamanız için tekrar aynı kernelin size uygun sürümünü atayım.
Hocam ben zaten şuan kullanabiliyorum herhalde takınca o animasyon çıkıyor amaHocam bu cihazın şarj cihazı yazan yer için 2 varyant var biri BQ ile başlayan biri LN8000 model benimki LN8000 sizinki de LN8000 size şimdi LN8000 uyumlu kerneli atacağım twrpden tekrar onu flashlarsanız hızlı şarjı kullanabilirsiniz.
Animasyon çıkıyor ama hızlı şarj etmiyor tam olarak hızlı şarj etse bile uyumlu olan kerneli kullanmak daha sağlıklı olur yukarıda attım şimdi bakabilirsiniz.Hocam ben zaten şuan kullanabiliyorum herhalde takınca o animasyon çıkıyor ama
Tamam hocam doğrudur teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinAnimasyon çıkıyor ama hızlı şarj etmiyor tam olarak hızlı şarj etse bile uyumlu olan kerneli kullanmak daha sağlıklı olur yukarıda attım şimdi bakabilirsiniz.
şifre: haberservis.comTamamdır hocam bunu flaslıyorum birde modem şifresi nedir hocam onuda söylermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam hocam doğrudur teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Tamamdır hocam çok çok teşekkür ederim şimdi yapıyorumşifre: haberservis.com
Bu siteden tüm romlar için uyumlu modeme ulaşabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam bu arada bende Elite 14.0.5 eea 'da ilk günler arayüzde vs biraz kasma oldu fps sürekli düşüyor gibiydi 1-2 gün sonra geçti böyle sorun yaşarsanız biraz bekleyin.Tamamdır hocam çok çok teşekkür ederim şimdi yapıyorum