Yardım Redmi note 10 pro kameraya baglanilamiyor hatası

enes cag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES
Cihazım
Redmi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 14.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Geçen yıl telefonumun kullanım süresi dolduğunda telefoncuya götürüp IMEI attırdım ondan sonra kamera çalışmamaya başladı telefonun optimizasyonu bozuldu telefonu uzun süredir kullanmıyordum tekrardan kullanmaya başladım otomatik güncellemedem dolayı telefon kendini güncellenmiş ve nv data corrupted hatası verdi bootlader kilidi kapalıydi telefoncu direnc değişimi falan yapmış açıldı ama kamera sorunu hala devam ediyor kameraya baglanilamiyor 3 sn sonra uygulama kapatılacaktır diyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Direnç işlemi gereksiz yapılmış. Kamera arızası da buna bağlı donanımsal arızadır. Düzeleceğini zannetmem.

Oyla:

enes cag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES
Cihazım
Redmi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç işlemi gereksiz yapılmış. Kamera arızası da buna bağlı donanımsal arızadır. Düzeleceğini zannetmem.
Direnç atılmadan önce geçen yıl yazılımsal IMEI den sonra bu sorunlar başladı hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Direnç atılmadan önce geçen yıl yazılımsal IMEI den sonra bu sorunlar başladı hocam
Kilit açık olsaydı farklı modeller denenirdi. Bootloader kilidi açma başvurusu yapıp kilidi açın o zaman.

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Geçen yıl telefonumun kullanım süresi dolduğunda telefoncuya götürüp IMEI attırdım ondan sonra kamera çalışmamaya başladı telefonun optimizasyonu bozuldu telefonu uzun süredir kullanmıyordum tekrardan kullanmaya başladım otomatik güncellemedem dolayı telefon kendini güncellenmiş ve nv data corrupted hatası verdi bootlader kilidi kapalıydi telefoncu direnc değişimi falan yapmış açıldı ama kamera sorunu hala devam ediyor kameraya baglanilamiyor 3 sn sonra uygulama kapatılacaktır diyor
Anakart verelim bl açık:)

Oyla:
Üst Alt