Yardım Redmi note 10 pro imei repair (galiba) yapılmış cihazım açılmıyor

derfgjsyuhnu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
casqper
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
en son pixel os vardı ? global yüklemeye çalıştım
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
cihazım italyadan alındı türkiyede imei atıldı yakın zamanda italyaya geldim imeiye ihtiyacım olmadığını düşünüp yeni rom atıp sıfırlamayı düşündüm imeiyi de fastboottan romu atınca silinir diye düşündüm ilk önce twrpden ınternal storage ve format data,datayı filan herşeyi sildim sonra fastboottan sweet_global_images_V14.0.7.0.TKFMIXM_13.0 bunu 2016.04.01.0 (64bit) mi flash ilke atmayı denedim (flash all u seçtim) sonra sistem geldi ama bootlopa girdi bende sonra yeniden fastbootu açtım ve flash all and lock u seçerek romu atmayı denedim izin vermedi en sonda twrpyi attım twrpden yine ınternal storage format data ve hepsini sildim şimdide ne yapıcağımı bilmiyorum imeiyi eskiye çevirebilirmiyim yada en azından telefonu açabilirmiyim ? ayrıca imei yedeği sd kartımda var ama açılmıyor twrpden.

derfgjsyuhnu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
casqper
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazım italyadan alındı türkiyede imei atıldı yakın zamanda italyaya geldim imeiye ihtiyacım olmadığını düşünüp yeni rom atıp sıfırlamayı düşündüm imeiyi de fastboottan romu atınca silinir diye düşündüm ilk önce twrpden ınternal storage ve format data,datayı filan herşeyi sildim sonra fastboottan sweet_global_images_V14.0.7.0.TKFMIXM_13.0 bunu 2016.04.01.0 (64bit) mi flash ilke atmayı denedim (flash all u seçtim) sonra sistem geldi ama bootlopa girdi bende sonra yeniden fastbootu açtım ve flash all and lock u seçerek romu atmayı denedim izin vermedi en sonda twrpyi attım twrpden yine ınternal storage format data ve hepsini sildim şimdide ne yapıcağımı bilmiyorum imeiyi eskiye çevirebilirmiyim yada en azından telefonu açabilirmiyim ? ayrıca imei yedeği sd kartımda var ama açılmıyor twrpden.
birde cihazı kapatmaya çalıştığımda fastboota atıyor kendini

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei atılması gerekli. orjinale çevrilmez. uzak bağlantı ile hallederiz isterseniz.

Oyla:

derfgjsyuhnu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
casqper
Cihazım
xiaomi
Konular
1
ücreti ne kadardır hocam ?

Oyla:

derfgjsyuhnu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
casqper
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Hocam efs ve modem dosyası şuan bende yedekte var

Oyla:

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Note 10 pro kullanıyorum eu rom ben imei işlemi yapıldıktan sonra eu romun yenisi çıkmış.
Aynı senin gibi yükledim yeni romu twrp den de yükledim bootloop oldu MIUI 14 ekranından sonra telefon kapanıyor kendini twrp ye atıyordu.
Sonra mi flash ile yükledim böyle düzelir belki diye fakat gene aynı şey oldu. MIUI 14 ekranından sonra telefon kapanıyor kendini twrp ye atıyordu.
Biraz araştırma sonrası modem dosyası felan buldum modem dosyasını attigimda bootloopdan çıktı. Şuanda note 10 prodan yaziyorum.
Belki sende modem atarsan düzelir.
Ama işte o locku secmesen iyiymiş. Kilitlendiyse cihaz birşey yapmakta zor artık her işlei kaldırmaz

Oyla:
Üst Alt