Soru Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
25
Merhaba,
Halihazırda Note 8 Pro cihaza sahibim. Yeni bir cihaza geçmek için araştırma yapıyorum ve F/P ve özellikleri ile Redmi Note 10 Pro'ya denk geldim. 8/256 versiyonunu almayı düşünüyorum. Genel olarak sormak istediğim; bu cihaz hala bu fiyat skalasında (Max 9.000) en iyi seçenek mi?

2)
Kronik sorunları var mı? Varsa nelerdir?
3) Bir alışveriş sitesinde işlemci Mediatek olarak gözüküyor ama bir başka sitede ise Snapdragon olarak? Bu cihaz snapdragon, değil mi?
4) ROM imkanları nasıl? Bildiğim kadarıyla EU ROM var bu cihaz için, diğer AOSP olsun MIUI olsun ROM seçenekleri nasıl acaba?
5) Note 10 Pro yerine başka öneriniz olur mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 🙃

Son düzenleme:

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Snapdragon 732g var. Ben Endonezya eu global TR ve birkaç tane daha rom vardı. Aosp olarak crdroid, pixel experience plus, curvos kullandım. Bence alınır ama yurt dışı 4500 e aldım ben

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snapdragon 732g var. Ben Endonezya eu global TR ve birkaç tane daha rom vardı. Aosp olarak crdroid, pixel experience plus, curvos kullandım. Bence alınır ama yurt dışı 4500 e aldım ben
Valla ben yerli alacağım. Siz hiç bir sorunla karşılaştınız mı acaba telefonu kullanırken? Mesela alternatif launcher (başlatıcı) kullanırsam gene hareketle gezinme kullanabiliyor muyum?

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Valla ben yerli alacağım. Siz hiç bir sorunla karşılaştınız mı acaba telefonu kullanırken? Mesela alternatif launcher (başlatıcı) kullanırsam gene hareketle gezinme kullanabiliyor muyum?
Denemedim. Kamerası hakkında yorum yapmamışım Google kamera ile resmen bir harika. Ama bence Samsung modellerine yönelin yerli alacaksanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de miui resmen kasıyor. Haberiniz olsun.

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
25
Denemedim. Kamerası hakkında yorum yapmamışım Google kamera ile resmen bir harika. Ama bence Samsung modellerine yönelin yerli alacaksanız.

Benim için önemli hususlardan birisi de Custom ROM kullanabiliyor olmak ve hatta root kullanabilmek. Bildiğim kadarı ile Samsung bu konuda pek serbestlik tanımıyor. Doğru muyum :?

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Benim için önemli hususlardan birisi de Custom ROM kullanabiliyor olmak ve hatta root kullanabilmek. Bildiğim kadarı ile Samsung bu konuda pek serbestlik tanımıyor. Doğru muyum :?
O zaman xiaomi daha doğru tercih.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Redmi cihaz alınmaz birde note 10 pro eskimeye yüz tutmuş bi cihaz hiç alınmaz o bütçeye yurtdisi oneplus alınır kayıt sorunu yok hemde işlemcisi sağlam performanslı kaliteli bi cihaz almış olursunuz.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Kaçak alınır ama garantili almaya değmez

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
25
O zaman xiaomi daha doğru tercih.
Sanırım öyle duruyor, sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?
Redmi cihaz alınmaz birde note 10 pro eskimeye yüz tutmuş bi cihaz hiç alınmaz o bütçeye yurtdisi oneplus alınır kayıt sorunu yok hemde işlemcisi sağlam performanslı kaliteli bi cihaz almış olursunuz.
Neden Redmi cihaz alınmaz? Yazılım desteği kesilse de AOSP romlar ya da EU Rom ile devam ederim sanırım hayatıma :) Kaçak göçek işlere girmek istemiyorum. Fiyatına okayim ben. sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?
Kaçak alınır ama garantili almaya değmez
Kaçak göçek işlere girmek istemiyorum. Fiyatına okayim ben. sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29

Google kamera linki bırakabilir misiniz birde modulü falan varsa rd note 10 pro için

Üst Alt