Her yere yazmayın Hocam bir konuya yazmanız yeterli. Aynı mesajı üst üste yazmak yasaktır.fasboot romunu kurunca şebeke geliyormu?
Fastboot romunu tgz den klasöre ayıklayıp Mi flash ile atın Twrp sadece size root için lazım yoksa lazım değil. Endonezya 12.5.2 romunu tavsiye ederim. Bende onu kullanıyorum Tayvan değil başlığı yanlış okumuşumtamamdır teşekkürler bi soru daha sormak istiyorum hazır cevap geliyoken telefonda kilidi kaldırdım sonrasında twrp yükledim fasboot tan bu twrp lerde data bölümünü 0 mb gördüğü için telefona rom atamadım bu sorunu nasıl çözebiliriz mi 8 se vardı onda hiç böyle sorun yaşamamıştım onun için fasboot romlarını şuan indiriyorum birde en düzgün çalışan fasboot romu için hangisini tavsiye edersiniz sensör sorunu olmayan akıcı çaılışan takılma falan yapmayan vs. teşekkürler
Kesinlike en iyisi Endonezyaendonezya 5.3.0. ı çekiyorum şuan oda sorunsuzdur umarım ondan öncede eea global 5.6.0. olanı çektim birde bunların içinde türkiye olanda var sizce en iyisi endonezyamı?
endenozyayi kurdum memnunum batarya performans en iyisiendonezya 5.3.0. ı çekiyorum şuan oda sorunsuzdur umarım ondan öncede eea global 5.6.0. olanı çektim birde bunların içinde türkiye olanda var sizce en iyisi endonezyamı?
Var ama bu rom fazla güncelleme almıyor.Arama kaydetme varmı bu romda
merhaba Taiwan rom da google arama mı ? yoksa mıuı arama mı mevcutKonu başlığındandan![]()