- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
Evet hocam. Bende öyle uygulamalar olmadığı için kafam rahat![]()
Evet hocam. Bende öyle uygulamalar olmadığı için kafam rahat![]()
Rootu gizlemiş olursunuz hocam. Valla Banka ile işim olmaz Kartda kullanmıyorum Parayı kazanacaksın Elleyeceksin Öyle daha zevklivalla banka uygulaması kullanmayan kimse kalmamıştır şu zaman da helal olsun hocam
büyük başarı.. magisk üzerinden gizle bölümü var onu yaparsam bankalar için root işlemini kaldırmış olur muyum yoksa sadece uyarıyı mı gizlemiş olurum hocam
Valla bravo hocamRootu gizlemiş olursunuz hocam. Valla Banka ile işim olmaz Kartda kullanmıyorum Parayı kazanacaksın Elleyeceksin Öyle daha zevkliNakit her zaman tercihim.
Hocam sizce bu dotOs roma epsilon flashlasam daha mı iyi olur yoksa orjinal kerneliyle mi kullanayımRootu gizlemiş olursunuz hocam. Valla Banka ile işim olmaz Kartda kullanmıyorum Parayı kazanacaksın Elleyeceksin Öyle daha zevkliNakit her zaman tercihim.
İlk önce bir gün kendi kerneli ile test edin hoşunuza gitmezse değiştirinHocam sizce bu dotOs roma epsilon flashlasam daha mı iyi olur yoksa orjinal kerneliyle mi kullanayım
Hangi rom bu acabaOnu az önce farkettim çok sevindirdi gayet iyi bakalım kullanalım nasıl olacak
Crdoid romHangi rom bu acaba
Hangi rom bu acaba
Bu cihaz için önerebileceğim ve kullandığım en iyi custom rom diyebilirim. Bayağı rom denememden sonraHangi rom bu acaba