Rehber Redmi Note 10 Pro Eu Rom Deneyimlerim

pratiksalata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
2
Dostlar selamlar Redmi Note 10 Pro cihazımda Global MİUİ13 sürümü vardı direnç kayıtlı gerçekten berbat bir yazılımdı ısınmalar donmalar kasmalar pil yetersizliği gibi nedenlerden EU MİUI 14 rom denemeyi karar verdim aşağıda deneyimlerimi aktaracağım

-İlk önce bootloader kilidini açtım başvuruyu yaptıktan 1 hafta sonra MiUnlock programıyla açtım.
-Kurulum sırasında herhangi bir brick ya da hata yaşamadım. Twrp ile EU MİUI 14 Kurdum
-Global ROM’a kıyasla gözle görülür şekilde daha hızlı. Menüler arası geçişler daha pürüzsüz.
-Süper duvar kağıtları çok iyi çalısıyor.
-Global ROM’da gece boyunca %6-7 düşüş olurken, EU ROM’da bu oran %2-3 civarında.
-Sosyal medyada gezinirken 40°C üzerine çıkmıyor. Global Rom da bu değer 44 derece civarındaydı.
-Global Romdaki gibi reklama boğmamışlar yazılımı reklam yok denecek kadar az buda bence en büyük artılarından
-Batarya performansı olarak gerçekten baya farketti normalde Global Rom günü çıkarmaz ken Eu rom günü çok rahat bir şekilde çıkardı
Özetle, EU ROM bana daha temiz ve akıcı bir deneyim sundu. Günlük kullanımda gayet memnunum, özellikle pil ve stabilite konusunda farkı hissettiriyor. Kurulum biraz uğraştırıcı ama değdi diyebilirim. Denemek isteyenlere tavsiye ederim, sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım. İyi Forumlar

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Telefon ana rom konusu burası hocam, buraya aktarın deneyimlerinizi ....

Dostlar selamlar Redmi Note 10 Pro cihazımda Global MİUİ13 sürümü vardı direnç kayıtlı gerçekten berbat bir yazılımdı ısınmalar donmalar kasmalar pil yetersizliği gibi nedenlerden EU MİUI 14 rom denemeyi karar verdim aşağıda deneyimlerimi aktaracağım

-İlk önce bootloader kilidini açtım başvuruyu yaptıktan 1 hafta sonra MiUnlock programıyla açtım.
-Kurulum sırasında herhangi bir brick ya da hata yaşamadım. Twrp ile EU MİUI 14 Kurdum
-Global ROM’a kıyasla gözle görülür şekilde daha hızlı. Menüler arası geçişler daha pürüzsüz.
-Global ROM’da gece boyunca %6-7 düşüş olurken, EU ROM’da bu oran %2-3 civarında.
-Sosyal medyada gezinirken 40°C üzerine çıkmıyor. Global Rom da bu değer 44 derece civarındaydı.
-Global Romdaki gibi reklama boğmamışlar yazılımı reklam yok denecek kadar az buda bence en büyük artılarından
-Batarya performansı olarak gerçekten baya farketti normalde Global Rom günü çıkarmaz ken Eu rom günü çok rahat bir şekilde çıkardı

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31

Hangi sürümü yüklediniz paylaşır mısınız?

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Eu rom bende rezalet çalışıyor (aynı cihaz) indo romu ile 2.5 senedir kullanıyorum android 12 eu rom'u zaten paket yükleyicisi farklı olduğu için sevmemiştim sistem uygulamalarını apk olarak güncelleyemiyordum

Üst Alt