yılbaşı gelse de hocam eninde sonunda yapacağım baştan yapayımda eğreti olarak kullanmayayım diyorum, şimdi bi sürü uygulama kur et derken sıfırla yeniden baştan başla zahmetli oluyor daha önce nubiam vardı verisiyle birlikte yedekliyordu çok iyiydi bu mi.ler 3.parti uygulamaları hiç yedeklemiyor google arama ve smsi hiç sevimorum poco x3te de ilk iş rom değiştirip kullanmak olmuştuHocam yılbaşı geliyor, vaktiniz varsa repair yapmayın, ne kadar çok orijinal haliyle kullanırsanız o kadar iyi
Çalışır hocam, çalışmayan telefon varsa qcn de paylaşmıştım düzeltme için
bootloaderi açıp endo roma geçsem sorunsuz devam edebiliyorsam çok iyi, alışkanlık kilidi açıp mayili atıp yoluma devam ettim genelde, şimdi geçen cuma geldi cihaz sms geldi 120 gün diye yıl atlatınca da yine bir o kadar artıyorsa süre dediğiniz gibi yaparım hocamBootloader açmanız yeterli aslında hocam, diğer işlemlerde sıfırlama olmuyor
Merhaba, bende de bluetooth açılmadı, sizin bu dosyayı fastboot moddayken yükledim ancak faydası olmadıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞifre haberservis.com
yalnız unmount ederken bir hatayla karşılaştım, işlemi tekrarlamaya da fırsatım olmadı. sorunsuz görünüyor ama yine de deneyen geri dönüş yaparsa sevinirim.
ben endo 12.5.5 roma geçtim ama henüz modem yüklemedim simlerin kullanım süresi dolsun diye bekliyorum repair yapmadım o yüzden test etme şansım olmadıMe
Merhaba, bende de bluetooth açılmadı, sizin bu dosyayı fastboot moddayken yükledim ancak faydası olmadı