Rom Redmi Note 10 Pro – EEA Stable V14.0.1.0.(MiUi 14)

gsli_falc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
21
Siteyi önerme sebebini sordum

tavsanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tavsanist
Cihazım
note10pro
Konular
0
ustam dün belki de ilk kuranlardan biri olarak repair yapılmıs cihaz da bir türlü acamadım modem hatası verıyor repair oldugu ıcın elımde kullandıgım 3 adet modem vardı hepsini denedim ek olarak eng modem salladım hiç bir şekilde açamadım sizin cihazlarınız repair yapıldı mı
Hocam bunu çözebildiniz mi ?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

alacity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
xiaomi redmi7
Meslek
Kaptan
Konular
18
Miui 14 eu rom ne zaman gelir acaba

Darga42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
0
Hocam bunu çözebildiniz mi ?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
cihazım pro max hindistan modeli olduğu için olabilir diye düşünüyorum global bir cihaz elime geçtiğinde denerim veyahutta zamanla stable versiyon gelınce düzeleceğini umut ediyorum

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Hocam sitemde test eden bir kullanıcı uyumlu olduğunu yazmış son modem dosyamın
miui 14 icin bire bir uyumlu sorun yok ama bende bazen kamera sıyah ekran oluyor telefonu yenıden baslatıncaya kadar duzelmıyor

canyash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürkan
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ben de miui 14 ü bekliyorum ara ara ayarlardan bakıyorum ama daha gelmemiş..şunu sormak istiyorum eski bir meizu kullanıcısı olarak..meizu da romu sitesinden indirip telefon içine atıp recovery modunda temiz kurulum yapıp yüklüyordum eskiye ait herşeyi silip temiz kurulum yapınca daha iyi oluyordu..şimdi red mi de ayarlardan güncelleme gelse yükle desem varolan romun üstüne kuracak temiz kurulum olmuyor gibi oluyor yanlış mı düşünüyorum acaba..gelen güncellemeyi temiz bir şekilde nasıl kurayım romu indirip telefon içine atıp recovery ile kurma imkanım var mı

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Merhaba arkadaşlar ben de miui 14 ü bekliyorum ara ara ayarlardan bakıyorum ama daha gelmemiş..şunu sormak istiyorum eski bir meizu kullanıcısı olarak..meizu da romu sitesinden indirip telefon içine atıp recovery modunda temiz kurulum yapıp yüklüyordum eskiye ait herşeyi silip temiz kurulum yapınca daha iyi oluyordu..şimdi red mi de ayarlardan güncelleme gelse yükle desem varolan romun üstüne kuracak temiz kurulum olmuyor gibi oluyor yanlış mı düşünüyorum acaba..gelen güncellemeyi temiz bir şekilde nasıl kurayım romu indirip telefon içine atıp recovery ile kurma imkanım var mı
var tabiki miui downloader play storeden ındır orda romlar var eger cıkmışsa tvrpden yukleyebılırsın recoveryden yanlıs imei atılmıssa imei gidebilir

Üst Alt