AdBlock engelleyici yok, sade ve kullanışlı bir arayüzü var.Siteyi önerme sebebini sordum
Hocam bunu çözebildiniz mi ?ustam dün belki de ilk kuranlardan biri olarak repair yapılmıs cihaz da bir türlü acamadım modem hatası verıyor repair oldugu ıcın elımde kullandıgım 3 adet modem vardı hepsini denedim ek olarak eng modem salladım hiç bir şekilde açamadım sizin cihazlarınız repair yapıldı mı
Bu cihazın Çin romu olmadığı için Global romu bekliyorlar. Global 14 stabil sürüm çıkınca eu romu da çıkar.Miui 14 eu rom ne zaman gelir acaba
cihazım pro max hindistan modeli olduğu için olabilir diye düşünüyorum global bir cihaz elime geçtiğinde denerim veyahutta zamanla stable versiyon gelınce düzeleceğini umut ediyorumHocam bunu çözebildiniz mi ?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
miui 14 icin bire bir uyumlu sorun yok ama bende bazen kamera sıyah ekran oluyor telefonu yenıden baslatıncaya kadar duzelmıyorHocam sitemde test eden bir kullanıcı uyumlu olduğunu yazmış son modem dosyamın
var tabiki miui downloader play storeden ındır orda romlar var eger cıkmışsa tvrpden yukleyebılırsın recoveryden yanlıs imei atılmıssa imei gidebilirMerhaba arkadaşlar ben de miui 14 ü bekliyorum ara ara ayarlardan bakıyorum ama daha gelmemiş..şunu sormak istiyorum eski bir meizu kullanıcısı olarak..meizu da romu sitesinden indirip telefon içine atıp recovery modunda temiz kurulum yapıp yüklüyordum eskiye ait herşeyi silip temiz kurulum yapınca daha iyi oluyordu..şimdi red mi de ayarlardan güncelleme gelse yükle desem varolan romun üstüne kuracak temiz kurulum olmuyor gibi oluyor yanlış mı düşünüyorum acaba..gelen güncellemeyi temiz bir şekilde nasıl kurayım romu indirip telefon içine atıp recovery ile kurma imkanım var mı