Sanal ram işe (yarıyor) ama düşük cihazlar için yararlı 6 gb raminiz varsa çok fazla bi etki etmez.Sanal ram işe yaramıyor
Sanal rami eea romda test ettin pile etkisi %1 2 var yok. Ama açıldığında cihazı ağırlastiriyor benim gördüğüm. Bu eea 14.0.1 sürümünü deneyen var mı nasıl buldunuz merak ediyorumSanal ram olayı tam bir batarya düşmanı diyebilirim.oyun oynamadığım için çok önemli ve gerekli görmedim.eksta güç ekstra enerji doğal olarak batarya etkilenir.
Önerir misiniz hocam yüklemeli miyim. Kullandığınız süre boyunca hangi sorunlarla karşılaştınızSanal rami eea romda test ettin pile etkisi %1 2 var yok. Ama açıldığında cihazı ağırlastiriyor benim gördüğüm. Bu eea 14.0.1 sürümünü deneyen var mı nasıl buldunuz merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikle gece modu açıkken chrome den bir şey açınca ekran pir pir ediyor 60hz e geçince çözülüyor adamlar miui 13 ten beri cihaza yeni sorun gibi eklediler bezdim
Hocam sorunu çözdunuz mu romdan memnun musunuzustam dün belki de ilk kuranlardan biri olarak repair yapılmıs cihaz da bir türlü acamadım modem hatası verıyor repair oldugu ıcın elımde kullandıgım 3 adet modem vardı hepsini denedim ek olarak eng modem salladım hiç bir şekilde açamadım sizin cihazlarınız repair yapıldı mı
Bu pilot sürümü genel olarak iyi yüklemek çok zor olmazsa gerek..Hocam sorunu çözdunuz mu romdan memnun musunuz
Oyunlarda istenen ram miktarı yüksek olsun mantığı aslında ama az da olsa oyunlarda fark eder.benim aklımdaki soru sanal ram 5 gb ye kadar yükseltilmesi performansı arttırır mı şu anda a13 crdroid var geçsem daha mı iyi olur daha mı kötü
Hocam cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Şimdi Endonezya romundayim öncelikle miui 13 eea sonra mi, miui 14 yuklemeliyimBu pilot sürümü genel olarak iyi yüklemek çok zor olmazsa gerek..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda istenen ram miktarı yüksek olsun mantığı aslında ama az da olsa oyunlarda fark eder.
Bir kaç gün bekleyin.ayın 30 da kararlı rom çıkacak.endonezya romu da iyi ama dediğim gibi bekleyin.Hocam cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Şimdi Endonezya romundayim öncelikle miui 13 eea sonra mi, miui 14 yuklemeliyim
MIUI 14 mü cikicak?Bir kaç gün bekleyin.ayın 30 da kararlı rom çıkacak.endonezya romu da iyi ama dediğim gibi bekleyin.