Rom Redmi Note 10 Pro – EEA Stable V14.0.1.0.(MiUi 14)

gsli_falc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
21
Sanal ram işe yaramıyor

lonewolf4

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
LoneWolf
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
21
Sanal ram işe yaramıyor
Sanal ram işe (yarıyor) ama düşük cihazlar için yararlı 6 gb raminiz varsa çok fazla bi etki etmez.
2,3,4 GB ram'lı bi cihaz kulanıyorsanız sanal ram çok işe yarar bir özellik.
Kısaca Facebook istagram gibi uygulamalar arkaplanda çok fazla ram yiyor. Sanal ram'ı açarsanız arkapşanda yaptığınız işlem veya uygulama sayısı artıcaktır ve daha hafifliyceltir yükü. :)

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Sanal ram olayı tam bir batarya düşmanı diyebilirim.oyun oynamadığım için çok önemli ve gerekli görmedim.eksta güç ekstra enerji doğal olarak batarya etkilenir.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sanal ram olayı tam bir batarya düşmanı diyebilirim.oyun oynamadığım için çok önemli ve gerekli görmedim.eksta güç ekstra enerji doğal olarak batarya etkilenir.
Sanal rami eea romda test ettin pile etkisi %1 2 var yok. Ama açıldığında cihazı ağırlastiriyor benim gördüğüm. Bu eea 14.0.1 sürümünü deneyen var mı nasıl buldunuz merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle gece modu açıkken chrome den bir şey açınca ekran pir pir ediyor 60hz e geçince çözülüyor adamlar miui 13 ten beri cihaza yeni sorun gibi eklediler bezdim 🥴

Erolcs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
T9
Konular
0
Sanal rami eea romda test ettin pile etkisi %1 2 var yok. Ama açıldığında cihazı ağırlastiriyor benim gördüğüm. Bu eea 14.0.1 sürümünü deneyen var mı nasıl buldunuz merak ediyorum

Özellikle gece modu açıkken chrome den bir şey açınca ekran pir pir ediyor 60hz e geçince çözülüyor adamlar miui 13 ten beri cihaza yeni sorun gibi eklediler bezdim 🥴
Önerir misiniz hocam yüklemeli miyim. Kullandığınız süre boyunca hangi sorunlarla karşılaştınız

Erolcs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
T9
Konular
0
ustam dün belki de ilk kuranlardan biri olarak repair yapılmıs cihaz da bir türlü acamadım modem hatası verıyor repair oldugu ıcın elımde kullandıgım 3 adet modem vardı hepsini denedim ek olarak eng modem salladım hiç bir şekilde açamadım sizin cihazlarınız repair yapıldı mı
Hocam sorunu çözdunuz mu romdan memnun musunuz

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam sorunu çözdunuz mu romdan memnun musunuz
Bu pilot sürümü genel olarak iyi yüklemek çok zor olmazsa gerek..

benim aklımdaki soru sanal ram 5 gb ye kadar yükseltilmesi performansı arttırır mı şu anda a13 crdroid var geçsem daha mı iyi olur daha mı kötü
Oyunlarda istenen ram miktarı yüksek olsun mantığı aslında ama az da olsa oyunlarda fark eder.

Erolcs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
T9
Konular
0
Bu pilot sürümü genel olarak iyi yüklemek çok zor olmazsa gerek..

Oyunlarda istenen ram miktarı yüksek olsun mantığı aslında ama az da olsa oyunlarda fark eder.
Hocam cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Şimdi Endonezya romundayim öncelikle miui 13 eea sonra mi, miui 14 yuklemeliyim

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Şimdi Endonezya romundayim öncelikle miui 13 eea sonra mi, miui 14 yuklemeliyim
Bir kaç gün bekleyin.ayın 30 da kararlı rom çıkacak.endonezya romu da iyi ama dediğim gibi bekleyin.

Üst Alt