- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Konular
- 2
Daha yeni geldi dün telefon 0 kutu ama hic mui güncelemedim bide bu dolby kulaklık takıncamı etkin oluyor gerçi alakası var mıYazılımsal bir hata olabilir
Yapın geri kalmayınKorkuyorum cok olumsuz yorum var.
ben indirdim neleri kurimPatlat bir root Viper4Android kur keyfine bak, githubda mevcut, en güncel repackı kur. Ben hiç müzik dinlememişim dersin, pitwandevits flawour #3 önerimdir, dinamik bas koy kulaklığın kalitesine göre.
Benim amacım dolby simgesini görmek note 10 pro cihazım desteklediği halde göremiyorum onu sorun ettimPatlat bir root Viper4Android kur keyfine bak, githubda mevcut, en güncel repackı kur. Ben hiç müzik dinlememişim dersin, pitwandevits flawour #3 önerimdir, dinamik bas koy kulaklığın kalitesine göre.
Valla kulaklıktan kulaklığa inanılmaz farklı sonuçlar çıkar ortaya genel bir ayar paylaşmak imkansız ama kendi kullandığım ayarları paylaşayım. Kendin test et her ayarı kesinlikle. Eğer bu ayarların hepsi sende yoksa eski sürümü indirmiş olabilirsin.ben indirdim neleri kurim
Bende ingilizce olan var FX olmayan FX Kurunca modulu kurmuyor yeniden baslatiyor yine inmiyorValla kulaklıktan kulaklığa inanılmaz farklı sonuçlar çıkar ortaya genel bir ayar paylaşmak imkansız ama kendi kullandığım ayarları paylaşayım. Kendin test et her ayarı kesinlikle. Eğer bu ayarların hepsi sende yoksa eski sürümü indirmiş olabilirsin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbakabilirsin.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Modül zipi içindeki apk'yı elle kurmayı deneyin.Bende ingilizce olan var FX olmayan FX Kurunca modulu kurmuyor yeniden baslatiyor yine inmiyor