Yardım Redmi Note 10 pro cihazım kapandı açılmıyor

leblebdıkıya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz hiçbir şekilde yere düşmedi veya su ile temasa girmedi. Telefona bi baktım sonra cebime attım. Yürürken tekrar alayım dedim cihaz kapanmış. Ve hiçbir şekilde açılmıyor. Power+ses açma vs. bu tür kombinasyonları denememe rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca da bilgisayar görmüyor. Ayrıca farklı bir sarj cihazi ile denedim fakat sarj alıyor ibaresi de çıkmadı. Yani cihaz bildiğiniz kapandı ve tepki vermiyor.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
adamlar telefonu açamıyor. yapamıyoruz diyor. cihazı bu halde geri vereceğiz yapacak birşey yok diyorlar. deli ettiler beni. nerede yaptırabilirim bildiğiniz güvenilir bir yer var mıdır
Telefonu açamıyoruz derken ne demek istiyor ben anlamadım bozdukları şeyi nasıl geri yapamıyorlar onu anlamış değilim bildiğim bir yer var ama kargoyla gönderim yapmanız gerekecek özelden numarasını attım bir arayın konuşun veya wp den mesaj atın döner size sorununuzu söyleyin yardımcı olacaktır.

Oyla:

leblebdıkıya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Note 10 pro kronik anakart sorunlu yüksek ihtimal anakart paket oldu telefoncuya gösterin.
götürdüm ve aynı şeyi söylediler hatta bazıları işlemcisi yanmış yeni cihaz alın dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne yaptınız aynı durumu yaşıyoruz
Hocam merhaba. Geçmiş olsun gördüğüm en saçma donanımsal hata olabilir . Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum. Telefonu note10 pro serisi ilk çıktığından beridir kullanıyorum ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım.Telefoncuya götürdüm,bazıları anakartın yandığını bazıları da işlemcinin bozulduğunu söylediler. Yaklaşık 2-3 saat önce telefon kapalı olmasına rağmen de cızırtı sesi geldi telefondan. ilginç şeyler oluyor.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
götürdüm ve aynı şeyi söylediler hatta bazıları işlemcisi yanmış yeni cihaz alın dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba. Geçmiş olsun gördüğüm en saçma donanımsal hata olabilir . Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum. Telefonu note10 pro serisi ilk çıktığından beridir kullanıyorum ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım.Telefoncuya götürdüm,bazıları anakartın yandığını bazıları da işlemcinin bozulduğunu söylediler. Yaklaşık 2-3 saat önce telefon kapalı olmasına rağmen de cızırtı sesi geldi telefondan. ilginç şeyler oluyor.
İlginç değil normal arkadaşımda da vardı anakart bozuldu sizinki gibi yeni çıkma anakart taktılar gene bozuldu telefonu duvara fırlatmıştı 😂 10 pro sıkıntılı 12 pro 5g alın hemen hemen aynı fiyat ikinci el temizleri.

Oyla:

leblebdıkıya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
İlginç değil normal arkadaşımda da vardı anakart bozuldu sizinki gibi yeni çıkma anakart taktılar gene bozuldu telefonu duvara fırlatmıştı 😂 10 pro sıkıntılı 12 pro 5g alın hemen hemen aynı fiyat ikinci el temizleri.
Ben hiç gerek duymadım anakart değişimi falan :D. telefonun ederi kadar fiyat ödeyecektim. Yeni bir telefon aldım onun yerine.

Oyla:

emreorhaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Red Mi Note 10
Konular
0
Cihaz hiçbir şekilde yere düşmedi veya su ile temasa girmedi. Telefona bi baktım sonra cebime attım. Yürürken tekrar alayım dedim cihaz kapanmış. Ve hiçbir şekilde açılmıyor. Power+ses açma vs. bu tür kombinasyonları denememe rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca da bilgisayar görmüyor. Ayrıca farklı bir sarj cihazi ile denedim fakat sarj alıyor ibaresi de çıkmadı. Yani cihaz bildiğiniz kapandı ve tepki vermiyor.
ya benimde bugün aynı telefon Red Mi Note 10 Pro yurt dışı kayıtlı ımei attım yazılım attım her şeyi yapılı ama bugün arka kamera açılmıyor. Açılıyor çekiyorum kapanıyor. Açılması için temizlemem gerekiyor önbelleği sizce neden bilginiz var mı

Oyla:
Üst Alt