Yardım Redmi Note 10 pro cihazım kapandı açılmıyor

leblebdıkıya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz hiçbir şekilde yere düşmedi veya su ile temasa girmedi. Telefona bi baktım sonra cebime attım. Yürürken tekrar alayım dedim cihaz kapanmış. Ve hiçbir şekilde açılmıyor. Power+ses açma vs. bu tür kombinasyonları denememe rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca da bilgisayar görmüyor. Ayrıca farklı bir sarj cihazi ile denedim fakat sarj alıyor ibaresi de çıkmadı. Yani cihaz bildiğiniz kapandı ve tepki vermiyor.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
27
Anakart gitmiş olmalı tamirciye verin. Genelde şarj entegresi bozulur o olabilir

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
22
Cihaz hiçbir şekilde yere düşmedi veya su ile temasa girmedi. Telefona bi baktım sonra cebime attım. Yürürken tekrar alayım dedim cihaz kapanmış. Ve hiçbir şekilde açılmıyor. Power+ses açma vs. bu tür kombinasyonları denememe rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca da bilgisayar görmüyor. Ayrıca farklı bir sarj cihazi ile denedim fakat sarj alıyor ibaresi de çıkmadı. Yani cihaz bildiğiniz kapandı ve tepki vermiyor.
Note 10 pro kronik anakart sorunlu yüksek ihtimal anakart paket oldu telefoncuya gösterin.

Oyla:

lokimp4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakkı
Cihazım
Xiomi Mi 10T
Konular
4
Note 10 pro kronik anakart sorunlu yüksek ihtimal anakart paket oldu telefoncuya gösterin.
Hocam note 13 pro 5g ile aynısını yaşıyorum cihaz 1 haftalık direnç kayıtlı. sorun aynı mıdır. bi kere daha kapandıgında uğraşlar sonucu elle formatla açmıştım. ama artık hiç tepki vermiyor

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
22
Hocam note 13 pro 5g ile aynısını yaşıyorum cihaz 1 haftalık direnç kayıtlı. sorun aynı mıdır. bi kere daha kapandıgında uğraşlar sonucu elle formatla açmıştım. ama artık hiç tepki vermiyor
Evet direnci değiştiren kişi işini iyi yapamamış anlaşılan ki ben dirence karşıyım yazılımla IMEI atılamıyorsa o telefonu almam tavsiye de etmem yaptırdığınız yere götürün düzeltir muhtemelen para istemeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet direnci değiştiren kişi işini iyi yapamamış anlaşılan ki ben dirence karşıyım yazılımla IMEI atılamıyorsa o telefonu almam tavsiye de etmem yaptırdığınız yere götürün düzeltir muhtemelen para istemeyin.
Para isterse vermeyin demek istedim.

Oyla:

lokimp4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakkı
Cihazım
Xiomi Mi 10T
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para isterse vermeyin demek istedim.
adamlar telefonu açamıyor. yapamıyoruz diyor. cihazı bu halde geri vereceğiz yapacak birşey yok diyorlar. deli ettiler beni. nerede yaptırabilirim bildiğiniz güvenilir bir yer var mıdır

Oyla:
Üst Alt