Çözüldü Redmi Note 10 Pro BOOTLOOP

thehelloworld

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thw
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.8 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Repairli cihazımda SafetyNet sertifikası yok gözüküyordu. Roottan kaynaklı olabilir rootu kaldırayım dedim magisk yükledim boot dosyası yazdı yeniden başlat dedi başlattım bootloop oldu. twrpden sıfırladım durum yine aynı. twrp imaj yedeğimi de kuramıyorum.

Sizce sorun ne olabilir ve nasıl çözülür?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam çok sağolun cihaz açıldı kurulumu da yaptım sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ediyorum.

Bu sorunu gelecekte yaşayacak kullanılar için bir not düşmek istiyorum:
-MiFlash'tan stock MIUI ROM kurdum.
-ROM kurulunca telefon Redmi yazısından MIUI yazısına geçti
-En son ekranda yuvarlak dönmeye başladı
-Sonra stock recovery sayfasına attı ve en altta kırmızı şekilde "nv data is corrupted" yazısı çıktı
-Fastboot moda alıp seyranli hocamın modem dosyasını flashladım
-Flashladıktan sonra telefon yeniden açıldı ve yeniden stock recovery sayfasına girip en altta kırmızı şekilde "nv data is corrupted" hatası verdi
-Ben normalde bu aşamada da böyle olunca bir sorun var sanmıştım ancak çok kısa bir aşamayı atlamışım, ses tuşları ile "reboot" yazısına tıkladım ve cihazım yeniden başlatılıp açıldı

sabah 9'tan akşam 19'a süren bir süreç oldu. bir nevi hem stock hem custom romlar hakkında cihazım için baya bilgi öğrenmiş oldum, bu mesaj da burada bir anı olarak kalsın
Sorununuzun çözülmesine çok sevindim hocam. Geçmiş olsun. Gerçekten de modem dosyası flashlandıktan sonra bile "nv data is corrupted" hatası alanlar bir sorun olduğunu zannedebilir. Bu küçük ama önemli bilgilendirme, bir çok kişiyi aydınlatacaktır. Teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt