Yardım Redmi note 10 pro bootloader kilitli ve modemi gidik

edenapocalypse2292

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yoooooook
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Salak gibi hissediyorum kendimi custom romdan sıkılıp lineage OS un recovery inden factoru reset yaptım. İnternette araştırdım TWRP deki wipe data ile aynı sanmıştım galiba değilmiş. Sonra mi flash tool dan doğru stock rom u attım telefonum redmi note 10 pro (hindistan) sweetin salak gibi telefonu kitleme özelliğini kapatmayı unuttum. Telefonumu ne zaman açsam ekranı 1 saniye gösterip yeniden başlatıp Xiaomi nin recovery dini açıyor ve altta NV data is corrupted yazıyor klasik modem hatası diye biliyorum. Bu arada bu sabah firmware yi güncellemiştim bu sabah telefon sim kartımı okumadı ve wifisi çalışmıyordu ondan stock rom atmaya çalıştım. İlla telefoncuya gitmemmi lazım yoksa belki bilmediğim bir çözüm varmıdır?

HiddeNKinG56

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.397
forumda modem dosyası olması lazım note 10 pro için onu yükleyin. bl ise daha önce bl açtığınız aynı hesap ile tekrar deneyin açılacaktır eğer sistem değişmedi ise öyleydi eskiden

edenapocalypse2292

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yoooooook
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
forumda modem dosyası olması lazım note 10 pro için onu yükleyin. bl ise daha önce bl açtığınız aynı hesap ile tekrar deneyin açılacaktır eğer sistem değişmedi ise öyleydi eskiden
Telefon custom rom da idi custom rom dan stock Roma giriş yaptım o yüzden hiçbir mi hesabı oturum açık değil telefondan ve modem kabul etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde sağolun

note 10 pro modeli yetkili hesap isteyen bir model olduğu için kilit kapalı halde modem yükleme yöntemi bulunmamaktadır.
Maalesef fark ettim galiba telefoncuya 1500 bayılacam teşekkür ederim

Lucas.Rintaro55

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Telefon custom rom da idi custom rom dan stock Roma giriş yaptım o yüzden hiçbir mi hesabı oturum açık değil telefondan ve modem kabul etmiyor

Genelde sağolun

Maalesef fark ettim galiba telefoncuya 1500 bayılacam teşekkür ederim
Bootloader kilidini siz mi açtınız?

Üst Alt