Yardım Redmi note 10 Pro Aşırı Isınma Sorunu

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam şuan kardeşimin telefonda sizinkiyle aynı belirtmişim ben miui14 ile kullandım zamanında o cihazı günde 2 kere şarj ediyordum sizin arkadaşınız doğru demiş bataryayı sömürüyor bide sizinki kadar olmasada ısınıyordu miui 14 te pil sağlığı kaçtı bilmem ama şuan crdroid(Android 15) kullanıyor kardeşim yine günde 2 kere şarja takıyor ama ısınma problemi neredeyse yok poco kullanıcısı olarak kıskanıyorum imkanınız varsa güncelleyin veya aosp rom deneyin derim evolution x,crdoid,linege os vs.

Ekli dosyalar

• IMG-20250826-WA0000.jpg
    IMG-20250826-WA0000.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 6

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
62
Hocam şuan kardeşimin telefonda sizinkiyle aynı belirtmişim ben miui14 ile kullandım zamanında o cihazı günde 2 kere şarj ediyordum sizin arkadaşınız doğru demiş bataryayı sömürüyor bide sizinki kadar olmasada ısınıyordu miui 14 te pil sağlığı kaçtı bilmem ama şuan crdroid(Android 15) kullanıyor kardeşim yine günde 2 kere şarja takıyor ama ısınma problemi neredeyse yok poco kullanıcısı olarak kıskanıyorum imkanınız varsa güncelleyin veya aosp rom deneyin derim evolution x,crdoid,linege os vs.
Hangi Poco telefon kullanıyorsunuz hocam sizede bulalım bir tane custom rom

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hangi Poco telefon kullanıyorsunuz hocam sizede bulalım bir tane custom rom
X6 pro(duchamp) hocam hintli abiler pixel exp. kurmuşlar saf androiddense modifiyeli daha çok seviyorum ben saydığım oslardan biri çıksa hemen kuracağım, güzel bi rom tavsiyeniz var mı ? neredeyse custom rom yok diye biliyorum ama x6 pro için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
62
X6 pro(duchamp) hocam hintli abiler pixel exp. kurmuşlar saf androiddense modifiyeli daha çok seviyorum ben saydığım oslardan biri çıksa hemen kuracağım, güzel bi rom tavsiyeniz var mı ? neredeyse custom rom yok diye biliyorum ama x6 pro için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam XdA'da unoffical romlar var ama kontrol etmek lazım

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam XdA'da unoffical romlar var ama kontrol etmek lazım
Evet hocam varmış baktım şuan kurmayı düşünmüyorum telefonun bir cılkı çıksın o zaman kurarım :D zaten o zamana çıkar hehalde official rom sıcak bakmıyorum unofficiallara teşekkür ederim

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
62
Evet hocam varmış baktım şuan kurmayı düşünmüyorum telefonun bir cılkı çıksın o zaman kurarım :D zaten o zamana çıkar hehalde official rom sıcak bakmıyorum unofficiallara teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim :)

agesblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim cakar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
2
Teşekkürler. Şu downgrade olayını netleştirebilirsem güncelleme deneyeceğim. Ben biraz rom larda orijinalciyim

Üst Alt