1. Sorunun cevabı okuma modunu kapatırsanız düzelir
2. Düşük ışıkta odaklanma sorunu illa ki yaşanır lense yeteri kadar ışık girmediğinden her telefonda olan bir durum bu lens kalitesine göre de değişir
3. Uygulama kitleme bölümünden mesaj içeriği gizlenebilir
4. LG tv ve farklı farklı televizyonlarda deneme şansınız oldu mu bilmiyorum ama bu telefon konusunda çok şanssızsınız ya da çok iyi hata ayıklayan birisiniz ilk defa bu sorunları sizde duyuyorum görüyorum
5.global romlar da maalesef kötü kardeşim en iyi çözüm rom atmak çin tabanlı gitmek bu yüzden MIUI 9-10 arası en iyisiydi
6. Ekranı 60 dan 120hz ye alın sonra tekrar 60 a indirin sorun çözülüyor
1-kapalı konumda zaten (aslında bu ekran titremesinin çözümü varmış yabancı forum sitesinde görmüştüm.play store da bir uygulama indirip (adını hatırlamıyorum şuan) oradaki bir ayarı kapatınca düzeliyormuş ama yapmak istediğim bu değil aşağıdaki son maddeyi okursanız neden böyle dediğimi anlamış olursunuz)
2-katılıyorum lensle alakalı bir durum yani lens kötü
3-uygulamaya kilit koymak mı gerekiyor bunu yapabilmek için eğer öyleyse yapmak istemem şahsen.
4-hocam şahsen denemedim çok iyi hata ayıklamayla alakası olduğunu düşünmüyorum ortada bir sorun varsa vardır illa araştırıp açık bulmak değil mesele.nitekim forumda da farklı sebeplerden kaynaklı açılmış konular mevcut yani yansıtma özelliğiyle ilgili sorunlar olduğu aşikar stabil çalışmıyor.
Samsung tv ye 2gün onceye kadar hızlıca ekran yansıtabiliyordum. Ancak 2 gündür ekrandaki gibi kalıyor. Tv gorunuyor ama tıklayınca dönüp duruyor varmı çözümü bilen? Galeriden bir foto yansıtmak istedigimde fotografi seçip yansitabiliyor ama doğrudan ekran görüntüsü yansıtmıyor.
forum.miuiturkiye.net
Telefonum mi 10 note lite güncelleme sonrası ekran yansıtma yapamıyorum, önceki sürümde kablosuz ekranı Philips tv ye yansıtma yapabiliyordum. Şimdi yansıtma yap dediğim zaman tv ekranı kararıyor yansıtma yapmıyor, geliştirici seçeneklerini de denedim olmadı programlar yükledim olmadı ne yapmam...
forum.miuiturkiye.net
konuları inceleyebilirsiniz.
5 ve 6- ekran titreme konusunda zaten belirttim gözünüzden kaçtı sanırım.60 hz de sorun yok 120 hz de bu sorun var.120 hz özelliği varken kullanamamak 60 hz de kalmak bana saçma geliyor.evet dediğiniz gibi bende internette biraz araştırma yaptım global romlar diğer çin ve endonezya romlarına göre kötü oluyor haklısınız ben öyle rom root atan bir insan değilim (bilmediğimden değil sadece uğraşmak istememden kaynaklı) standart kullanıcıyım.demek istediğim şu yani telefonu aldığımdan beri heh tamam şu özelliği sorunsuz çalışıyor dediğim bir özellik yok.
yok onu oraya al yok rom at yok program yükle ayar kapat bilmem ne sürekli bir açık veya hatayı başka bir program veya ayarla kapatma gayreti var ve bunu güncelleme yollayıp kendi yapması gerekirken biz kullanıcılara bırakması ne kadar etik karar kullanıcıların.
Dediğin sorunları yaşamadım ve bu sorunlar alinmamak için nedenler değil. Mi 11 lite gibi kronik sorunu ya da k40 gaming tarzı aşırı ısınma sorunları olsa seni haklı bulacam ama bulamiyorum
alınmamak için nedenler değil demişsiniz görüşünüze saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum evet başka modellerde daha büyük sorunlar vardır elbette ama ben kendi cihazım ve kendi görüşüme göre alınmaması için bence gayet tatminkar sebeplerim var.