Yardım Redmi note 10 pro 5g (x3 gt) rom sonrası çökme

omerdalginx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar.
Başlıkta ki model cihaza mi flashtan rom attım ama cihaz açılırken nv hatası verdi. Bir arkadaş uzaktan bağlanıp tr tools pro ile bir şeyler yaptı ama işe yaramadı şuan cihaz acıkınca MIUI logosu geldiği gibi kapanıyor ve bu seferde "this mıuı version can't be installed on this device" hatasında kalıyor. Cihazın bl kilidide açıldı. IMEI de ucmustur. Ne yapabiliriz? Yardımcı olabilecek var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20230402_034056.jpg
    IMG_20230402_034056.jpg
    3,5 MB · Görüntüleme: 4

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Biz bu cihazı uzak bağlantı ile tamir ederiz. Ama işlem yapan boxın oturum açma maliyeti yüksek. isterseniz özel mesaj ile bilgi vereyim.

Oyla:

goscoper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DİYAR
Cihazım
Resmi NOTE 8
Konular
9
Selamlar.
Başlıkta ki model cihaza mi flashtan rom attım ama cihaz açılırken nv hatası verdi. Bir arkadaş uzaktan bağlanıp tr tools pro ile bir şeyler yaptı ama işe yaramadı şuan cihaz acıkınca MIUI logosu geldiği gibi kapanıyor ve bu seferde "this mıuı version can't be installed on this device" hatasında kalıyor. Cihazın bl kilidide açıldı. IMEI de ucmustur. Ne yapabiliriz? Yardımcı olabilecek var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Agam onu farklı bi rom global indirdiysen eu rom indir mi flashla romu yükle imei uçtuğu için nv hatası veriyor düzelir büyük ihtimalle

Oyla:
Üst Alt