Mart sonu diyor sitelerdeşu room artık globale gelse de bizde faydalansak artık
Ah hocam dinlemiyorlar ki beni hâlâ eu diyorlar ya evet reklamsız birçok özelliği var falan eyvallah güzel rom ama o eeadaki akışkanlık,stabillik yok bahsetmek istediğimi bakın siz çok net anlamışsınız teşekkür ederimBir gündür romu kullanıyorum ve dediğiniz gibi arada performans farkı var hocam. Global tabanlı Xiaomi ya da benzeri romlarda bazen anlık takılma veya kasma gibi sorunlar oluyordu ama EEA tabanlı romda bunu yaşamadım
10 saatlik günlük kullanımda ekran süresi 2 saat 36 dakika, kalan pil %59. Bu gidişle 6 saat civarı ekran süresi verecek ki bu benim kullanıma göre bayağı iyi bence
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Biraz kullanayım eğer sorun çıkmazsa konu açarım hocamAh hocam dinlemiyorlar ki beni hâlâ eu diyorlar ya evet reklamsız birçok özelliği var falan eyvallah güzel rom ama o eeadaki akışkanlık,stabillik yok bahsetmek istediğimi bakın siz çok net anlamışsınız teşekkür ederimbu kullandığınız romu birkaç hafta sonra net bana yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim bende geçmek istiyorum hani nasıl rom var mı hatalar,eksikler vs gibi güzel bir dönüş bekliyorum sabırsızlıkla
![]()
Teşekkür ederim hocam sabırsızlıkla bekliyorumBiraz kullanayım eğer sorun çıkmazsa konu açarım hocam![]()
Mart sonu diyor sitelerde
Temayı paylaşma imkanı var mı acaba?Bir gündür romu kullanıyorum ve dediğiniz gibi arada performans farkı var hocam. Global tabanlı Xiaomi ya da benzeri romlarda bazen anlık takılma veya kasma gibi sorunlar oluyordu ama EEA tabanlı romda bunu yaşamadım
10 saatlik günlük kullanımda ekran süresi 2 saat 36 dakika, kalan pil %59. Bu gidişle 6 saat civarı ekran süresi verecek ki bu benim kullanıma göre bayağı iyi bence
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temayı paylaşma imkanı var mı acaba?