aynı şekilde indiremiyorumKonu alıntı olduğu için maalesef
sadece bu dosyayı indirebilmek için telefon numarası onayıyla yandex id ye kayit olmak mantıksız yinede dosya için tesekkurlerYandex giriş yapıp indirebilirsiniz.
Aslında Denemek gerek.Ama bu IMEI işlemleri sadece bizim ülkemizde geçerli olduğu için yabancı forumlarda bu konulara rastlamak mümkün değil.benim imei atılmamış cihaz yoksa denerdim.hep aosp kullandığım için biraz uzak kaldım bu miui romlara. Bu rom üzerine modem dosyası flashlamaya gerek var mıdır?
her rom kuruluşunda modem dosyası siliniyor rom flash landıktan sonra teli açmadan fastboot moda geçip modemi flash larsınız öyle açarsınızhep aosp kullandığım için biraz uzak kaldım bu miui romlara. Bu rom üzerine modem dosyası flashlamaya gerek var mıdır?
Sıfırdan kurulum yapmadınız galiba aksine bu romda ısınma sorunu vs birşey yok.indirdik sıkıntı yokda aşırı ısınma vardı hemen sildim malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her rom kuruluşunda modem dosyası siliniyor rom flash landıktan sonra teli açmadan fastboot moda geçip modemi flash larsınız öyle açarsınız
dün kurulum gerçekleştirdim. Kurulum bat dosyasındaki modem modülünü, forumda paylaşılan modem ile değiştirdim. Bir sıkıntı olmadı, kullanım da gayet iyi. Teşekkürlerindirdik sıkıntı yokda aşırı ısınma vardı hemen sildim malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her rom kuruluşunda modem dosyası siliniyor rom flash landıktan sonra teli açmadan fastboot moda geçip modemi flash larsınız öyle açarsınız