- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Redmi Note 10
- Konular
- 15
Selamlar.
Oyun oynamaya başladığımdan beri telefondan nefret etmiştim ama istediğim hale getirdim uzun denemelerim sonucu. Üzgünüm ama miui ile ve bootloader kilidi altına bir çözümü yok.
Öncelikle bootloader kilidini açıp
Ardından
Sonuç olarak Pokemon Go oynarken ana ekrana dönüp, poke raid uygulamasını açıp üstünde instagram ve gcam uygulamarına geçip, pokemon go'ya kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Daha önce project sakura kullanıyordum o rom da iyiydi, pixel exprience, crdroid vb romlara güzel işler yapıyor fakat benim batarya ve genel performans olarak gördüğüm en iyisi dot os. Dot os'u multitasking önemli değil batarya uzun gitsin diyorsanız qti modülü olmadan kullanabilirsiniz. En yakın benzerinden 1 gün daha uzun bekleme sunuyor.
Miui'dan başka rom bilmezük diyenler için de westcoast ya da neternel kernel ile qti modülünü tavsiye ediyorum.
Oyun oynamaya başladığımdan beri telefondan nefret etmiştim ama istediğim hale getirdim uzun denemelerim sonucu. Üzgünüm ama miui ile ve bootloader kilidi altına bir çözümü yok.
Öncelikle bootloader kilidini açıp
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
romuna geçiyorsunuz (recovery önerim orangefox).Ardından
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
modülünü indirip magisk üzerinden yüklüyorsunuz.Sonuç olarak Pokemon Go oynarken ana ekrana dönüp, poke raid uygulamasını açıp üstünde instagram ve gcam uygulamarına geçip, pokemon go'ya kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Daha önce project sakura kullanıyordum o rom da iyiydi, pixel exprience, crdroid vb romlara güzel işler yapıyor fakat benim batarya ve genel performans olarak gördüğüm en iyisi dot os. Dot os'u multitasking önemli değil batarya uzun gitsin diyorsanız qti modülü olmadan kullanabilirsiniz. En yakın benzerinden 1 gün daha uzun bekleme sunuyor.
Miui'dan başka rom bilmezük diyenler için de westcoast ya da neternel kernel ile qti modülünü tavsiye ediyorum.
Son düzenleme: