- Adım
- Ali Lütfi
- Cihazım
- Note 10 5G
- Konular
- 4
hocam 100 tlye yetkili hesap işlemi yaptırmanız çok zor. bunlar masraflı işlerAbi telefoncuda 100 TL'ye yaptırırım. İlgin için sağol.
ilginç bir sistem. tanıdığım birinin cihazı brick olmuştu ota güncellemesi sonrası(yd cihaz) qualcommdu galiba eğer cihazı düzelmediyse size yönlendireyimişlemleri biz yapıyoruz. bizim pc de yapılacak işlemler sizin pc de yapılıyor. Yazılım bizde fiziki işlemler sizde. Yani mtk cihaz ise kablo takıp port verirsiniz. kalanı bizde. Qualcomm cihaz ise fastboot moda ya da edl moda siz alırsınız kalanı bizde.
Geçen gün yaptırdım abi. Aynısı olmuştu.hocam 100 tlye yetkili hesap işlemi yaptırmanız çok zor. bunlar masraflı işler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilginç bir sistem. tanıdığım birinin cihazı brick olmuştu ota güncellemesi sonrası(yd cihaz) qualcommdu galiba eğer cihazı düzelmediyse size yönlendireyim
Yaparsanız haber verin hocam.Sadece yetkili hesap en az 400 falandırAbi telefoncuda 100 TL'ye yaptırırım. İlgin için sağol.
Hardbricki 100 tl ye yapan telefoncu da bu devirde görmek imkansıza yakın. Neyse sorununuz çözüldüyse problem yok. geçmiş olsun hocamKonu kilit, telefoncuda 100 TL'ye yaptırdım. Telefon Hardbrick olmuş.
Yaptırdım.Yaparsanız haber verin hocam.Sadece yetkili hesap en az 400 falandır
Sağolun hocam, iyi günler dilerim.Hardbricki 100 tl ye yapan telefoncu da bu devirde görmek imkansıza yakın. Neyse sorununuz çözüldüyse problem yok. geçmiş olsun hocam
Knka her telefoncu yapamıyor işte onu burda deneyim konuşuyorAbi telefoncuda 100 TL'ye yaptırırım. İlgin için sağol.