Yardım Redmi Note 10 5G telefon açılmıyor, brick oldu.

XiaomiciAli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Lütfi
Cihazım
Note 10 5G
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5
Telefon Modeli
Redmi Note 10 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon açılmıyor brick oldu. Qfil ile atabilme durumum var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emrahk

Son düzenleme:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Telefon açılmıyor brick oldu. Qfil ile atabilme durumum var mıdır?
Neden dolayı brick oldu. Ve evet cihazı açıp edl girebilirseniz qfil ile atma şansınız var ama yarı yarıya. Başarılı olma ihtmali olduğu kadar hata da alabilirsiniz.

Oyla:

XiaomiciAli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Lütfi
Cihazım
Note 10 5G
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden dolayı brick oldu. Ve evet cihazı açıp edl girebilirseniz qfil ile atma şansınız var ama yarı yarıya. Başarılı olma ihtmali olduğu kadar hata da alabilirsiniz.
Rom yüklerken hata verdi ve açılmadı.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Rom yüklerken hata verdi ve açılmadı.
Dediğim gibi hata alma olasılığınız da vardı. Edl ile de olmuyorsa uzaktan yardım almalısın.
H.kadioglu hocam sizi de bugün fazla alıntıladım kusura bakmayın:) bu arkadaşa da yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet bilgi verdim arkadaşa ama ücreti yüksek buldu. bu cihaza kendi imkanları ile rom yükleyemez. üstüne imei işlemi yapamaz. qfil ile rom yükleme işlemleri geçmişte kaldı. Zaten qualcomm işlemcili cihazda işe yarar bu cihaz mtk işlemcili bir cihazdır..

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
evet bilgi verdim arkadaşa ama ücreti yüksek buldu. bu cihaza kendi imkanları ile rom yükleyemez. üstüne imei işlemi yapamaz. qfil ile rom yükleme işlemleri geçmişte kaldı. Zaten qualcomm işlemcili cihazda işe yarar bu cihaz mtk işlemcili bir cihazdır..
qfilin mtk cihazlarda işe yaramadığını bilmiyordum. en azından öğrenmiş olduk ama galiba masraf gerekiyor her şekilde bu cihazın hayata dönmesi için

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
qfilin mtk cihazlarda işe yaramadığını bilmiyordum. en azından öğrenmiş olduk ama galiba masraf gerekiyor her şekilde bu cihazın hayata dönmesi için
Qfil le diğer cihazlarada rom yüklenmez yetkili hesap ister. Bu cihazı son kullanıcı yapamaz. Rom ister imei tamiri ister. Şebeke için patch ister vs. Vs.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Qfil le diğer cihazlarada rom yüklenmez yetkili hesap ister. Bu cihazı son kullanıcı yapamaz. Rom ister imei tamiri ister. Şebeke için patch ister vs. Vs.
Hocam hep merak ettim uzaktan destek olayı nasıl oluyor. yani siz uzaktan yetkili hesap ile brick olan bir cihaza müdahale ederken gerekli materyalleri verip nasıl yapacağını mı anlatıyorsunuz yoksa kullanıcıya hiçbir görev düşmeden uzaktan mı hallediyorsunuz. insanlar hep bu ikisinden birini söylüyor o yüzden böyle bir ikilemde kaldım. Burada cevaplanamayacak bir soruysa sorun yok hocam sadece merakımdan soruyorum.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam hep merak ettim uzaktan destek olayı nasıl oluyor. yani siz uzaktan yetkili hesap ile brick olan bir cihaza müdahale ederken gerekli materyalleri verip nasıl yapacağını mı anlatıyorsunuz yoksa kullanıcıya hiçbir görev düşmeden uzaktan mı hallediyorsunuz. insanlar hep bu ikisinden birini söylüyor o yüzden böyle bir ikilemde kaldım. Burada cevaplanamayacak bir soruysa sorun yok hocam sadece merakımdan soruyorum.
işlemleri biz yapıyoruz. bizim pc de yapılacak işlemler sizin pc de yapılıyor. Yazılım bizde fiziki işlemler sizde. Yani mtk cihaz ise kablo takıp port verirsiniz. kalanı bizde. Qualcomm cihaz ise fastboot moda ya da edl moda siz alırsınız kalanı bizde.

Oyla:

XiaomiciAli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Lütfi
Cihazım
Note 10 5G
Konular
4
Abi telefoncuda 100 TL'ye yaptırırım. İlgin için sağol.

Oyla:
Üst Alt