- Adım
- Ali Lütfi
- Cihazım
- Note 10 5G
- Konular
- 4
Neden dolayı brick oldu. Ve evet cihazı açıp edl girebilirseniz qfil ile atma şansınız var ama yarı yarıya. Başarılı olma ihtmali olduğu kadar hata da alabilirsiniz.Telefon açılmıyor brick oldu. Qfil ile atabilme durumum var mıdır?
Rom yüklerken hata verdi ve açılmadı.Neden dolayı brick oldu. Ve evet cihazı açıp edl girebilirseniz qfil ile atma şansınız var ama yarı yarıya. Başarılı olma ihtmali olduğu kadar hata da alabilirsiniz.
Dediğim gibi hata alma olasılığınız da vardı. Edl ile de olmuyorsa uzaktan yardım almalısın.Rom yüklerken hata verdi ve açılmadı.
qfilin mtk cihazlarda işe yaramadığını bilmiyordum. en azından öğrenmiş olduk ama galiba masraf gerekiyor her şekilde bu cihazın hayata dönmesi içinevet bilgi verdim arkadaşa ama ücreti yüksek buldu. bu cihaza kendi imkanları ile rom yükleyemez. üstüne imei işlemi yapamaz. qfil ile rom yükleme işlemleri geçmişte kaldı. Zaten qualcomm işlemcili cihazda işe yarar bu cihaz mtk işlemcili bir cihazdır..
Qfil le diğer cihazlarada rom yüklenmez yetkili hesap ister. Bu cihazı son kullanıcı yapamaz. Rom ister imei tamiri ister. Şebeke için patch ister vs. Vs.qfilin mtk cihazlarda işe yaramadığını bilmiyordum. en azından öğrenmiş olduk ama galiba masraf gerekiyor her şekilde bu cihazın hayata dönmesi için
Hocam hep merak ettim uzaktan destek olayı nasıl oluyor. yani siz uzaktan yetkili hesap ile brick olan bir cihaza müdahale ederken gerekli materyalleri verip nasıl yapacağını mı anlatıyorsunuz yoksa kullanıcıya hiçbir görev düşmeden uzaktan mı hallediyorsunuz. insanlar hep bu ikisinden birini söylüyor o yüzden böyle bir ikilemde kaldım. Burada cevaplanamayacak bir soruysa sorun yok hocam sadece merakımdan soruyorum.Qfil le diğer cihazlarada rom yüklenmez yetkili hesap ister. Bu cihazı son kullanıcı yapamaz. Rom ister imei tamiri ister. Şebeke için patch ister vs. Vs.
işlemleri biz yapıyoruz. bizim pc de yapılacak işlemler sizin pc de yapılıyor. Yazılım bizde fiziki işlemler sizde. Yani mtk cihaz ise kablo takıp port verirsiniz. kalanı bizde. Qualcomm cihaz ise fastboot moda ya da edl moda siz alırsınız kalanı bizde.Hocam hep merak ettim uzaktan destek olayı nasıl oluyor. yani siz uzaktan yetkili hesap ile brick olan bir cihaza müdahale ederken gerekli materyalleri verip nasıl yapacağını mı anlatıyorsunuz yoksa kullanıcıya hiçbir görev düşmeden uzaktan mı hallediyorsunuz. insanlar hep bu ikisinden birini söylüyor o yüzden böyle bir ikilemde kaldım. Burada cevaplanamayacak bir soruysa sorun yok hocam sadece merakımdan soruyorum.
Abi telefoncuda 100 TL'ye yaptırırım. İlgin için sağol.evet bilgi verdim arkadaşa ama ücreti yüksek buldu. bu cihaza kendi imkanları ile rom yükleyemez. üstüne imei işlemi yapamaz. qfil ile rom yükleme işlemleri geçmişte kaldı. Zaten qualcomm işlemcili cihazda işe yarar bu cihaz mtk işlemcili bir cihazdır..