- Adım
- Burak
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
Herhangi bir güncelleme gözükmüyorGüncellemenin yayınlanmış olması gerek. Kontrol edebilir misiniz?
Herhangi bir güncelleme gözükmüyorGüncellemenin yayınlanmış olması gerek. Kontrol edebilir misiniz?
İlginç. Rom güncelleme dosyasını indirip diğer yollarla kurmayı deneyebilirsiniz.Herhangi bir güncelleme gözükmüyor
Sadece recovery romu var hocam onu indirip ota dan kurayimmiİlginç. Rom güncelleme dosyasını indirip diğer yollarla kurmayı deneyebilirsiniz.
Güncelleme var mı diye kontrol ettiğiniz kısımdan sürümün yazdığı resme ard arda tıklayın. Ek güncelleme özellikleri açılacak. Sağ üstte bulunan üç noktaya basın. Oradan da indirdiğiniz güncelleme paketini yükleyin.
Miui Downloader'dan OTA sürümünü indirebilirsiniz.Sadece recovery romu var hocam onu indirip ota dan kurayimmi
Miui Downloader'dan OTA sürümünü indirebilirsiniz.
Global olanda ota versiyon yoktur hocamMiui Downloader'dan OTA sürümünü indirebilirsiniz.
Tamam, RKSMIXM olarak gözüküyor ROM. Yine de Cpu-z gibi bir uygulama indirip donanımsal adının Camellia mı yoksa Camellian mı olduğuna bakın.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam telefonun modeli c olan fakat rom global rom hangisini indirmem gerek acaba. Kusura bakmayın. İlk defa telefon aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global olanda ota versiyon yoktur hocam
Tamam, RKSMIXM olarak gözüküyor ROM. Yine de Cpu-z gibi bir uygulama indirip donanımsal adının Camellia mı yoksa Camellian mı olduğuna bakın.
OTA yok ise recoveryde işe yarar.
Merhabalar babamın cihazı note 10 5g
Miui 13 dün yükledim. Sürüm 13.0.2.0
Güncelleme sonrası telefonun sesi asla kısılıp açılmıyor. Son ses açık şekilde kaldı. Açıp kısma tuşlarına basınca ekranda kısılıyor açılıyor gözüküyor ama ses sabit. Birde ahizeden ses gelmiyor karşıya ses gitmiyor. Bu sorunun çözümü nedir
merhaba sorunu çözebilen oldu mu?Merhabalar babamın cihazı note 10 5g
Miui 13 dün yükledim. Sürüm 13.0.2.0
Güncelleme sonrası telefonun sesi asla kısılıp açılmıyor. Son ses açık şekilde kaldı. Açıp kısma tuşlarına basınca ekranda kısılıyor açılıyor gözüküyor ama ses sabit. Birde ahizeden ses gelmiyor karşıya ses gitmiyor. Bu sorunun çözümü nedir