Yardım Redmi Not 9s Kulaklık Sorunu

hekmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan Ekmen
Cihazım
Resmi not 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.0.3 kararlı
Telefon Modeli
Redmi not 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Miui 12.0.3 güncellemesinden sonra bu sorunla karşılaşan var mı benim gibi? Kulaklığı takınca ses hoparlörden geliyor. Kulaklığı çıkarınca kulaklık işareti geliyor ve bu seferde hoparlörden ses gelmiyor. Resimde gördüğünüz gibi kulaklık işareti var ama şu an kulaklık takılı değil. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Bunun güncellemeyle alakası yok diye biliyorum aynı sorun bende de var 9 pro kullanıyorum miui 11 sürümü yüklü iken de oluyordu kulaklığın uyumsuzluğundan dolayı oluyor o anki olay olduğunda başka bir kulaklık takın sorun düzelmesi lazım ya da kapatıp açmanız lazım cihazı

Oyla:

hekmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan Ekmen
Cihazım
Resmi not 9s
Konular
1
Bunun güncellemeyle alakası yok diye biliyorum aynı sorun bende de var 9 pro kullanıyorum miui 11 sürümü yüklü iken de oluyordu kulaklığın uyumsuzluğundan dolayı oluyor o anki olay olduğunda başka bir kulaklık takın sorun düzelmesi lazım ya da kapatıp açmanız lazım cihazıbe

Bunun güncellemeyle alakası yok diye biliyorum aynı sorun bende de var 9 pro kullanıyorum miui 11 sürümü yüklü iken de oluyordu kulaklığın uyumsuzluğundan dolayı oluyor o anki olay olduğunda başka bir kulaklık takın sorun düzelmesi lazım ya da kapatıp açmanız lazım cihazı
Güncellemeden önce böyle bir sorun olmadığı için bununla alakalı olduğunu düşünmüştüm. Telefonu kapatınca düzeliyor taki kulaklığı takana kadar. Kulaklığı değiştirip deneyeceğim. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt