Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Yaklaşık 2 haftadir Not 9s kullaniciyim.Telefon genel olarak güzel fakat bazı sorunlar var.1. si pubG oynarken 5 10 dk sonra ısınmaya başlıyor ve bayağı bir ısınıyor.Bunun çözümü nedir bilmiyorum.
2. Kamera baslatilamiyor hatası.Telefon açıp kapatınca düzeliyor fakat sonra tekrar oluyor.
Bu sorunları yaşayan var mı bilmiyorum.Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
Şarjda oynamıyorum.Sekranizasyon açık ama bütün programları kapatıp denedim önbelleği vs herturlu temizledim denedim oyun oynarken 10 15 dk sonra ısınmaya basliyor.Benim birde mi9 se var şarj da takilida oynuyorum ama hiç isindigini görmedim.
Şarjda oynamıyorum.Sekranizasyon açık ama bütün programları kapatıp denedim önbelleği vs herturlu temizledim denedim oyun oynarken 10 15 dk sonra ısınmaya basliyor.Benim birde mi9 se var şarj da takilida oynuyorum ama hiç isindigini görmedim.
Öncelikle kardeşim hangi telefon olursa olsun pubg oynarken 45 dereceye kadar isinabilir, hatta 50 dereceye kadar cikanlar var. bu derecelerde kilifsizken elde ısıyı yoğun bir şekilde hissedebilirsin buda çok normal birşey. bazı arkadaşlar telefonu kalın silikon kılıfla kullandığı için telefonun ısındığını farketmeyebilirler. Burda benim telefonum hiç ısınmıyor diyenler birde kilifsiz pubg oynasınlar bakalım. Eminim onlarda aynı durumdan yakinacaktir. Isınması normal yani rahat ol
Sizin telefonunuzda büyük ihtimal arka planda başka bir program çalışıyordur, wifi paylaşımı, otomatik senkronizasyon v.s gibi, ekran isiginiz full de, eğer şarjda da oynuyorsanız yüksek ısı kacinilmaz
Isınmadan kastım su telefon arka kısmı tamamen ısınmıyor arka kamera bölgesi yani sol elim olduğu yer elimi bayağı bir sıcaklıktan rahatsız ediyor o derece bir sicaklik
Öncelikle kardeşim hangi telefon olursa olsun pubg oynarken 45 dereceye kadar isinabilir, hatta 50 dereceye kadar cikanlar var. bu derecelerde kilifsizken elde ısıyı yoğun bir şekilde hissedebilirsin buda çok normal birşey. bazı arkadaşlar telefonu kalın silikon kılıfla kullandığı için telefonun ısındığını farketmeyebilirler. Burda benim telefonum hiç ısınmıyor diyenler birde kilifsiz pubg oynasınlar bakalım. Eminim onlarda aynı durumdan yakinacaktir. Isınması normal yani rahat ol
Haklısın ustam normal olarak isinabilir fakat kilifda var Mi 9se de var onun la saatlerce de oynadım şarj da oyandim kilifsizda oynadım ama ısınma rahatsız edici bir sicaklik farketmedim.
Not 9s ise ısınıyor devam ettim oynamaya oyundan attı yani program kapandı.Sonra açıp devam ettim bu defa telefon kendiliğinden kapandı açıldı.