Yardım Redmi not 9s ısınma ve klavye sorunu

Zeynep.53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 11.0.6 global
Telefon Modeli
Redmi not 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar telefonumu yeni aldım. Redmi not 9s. Herhangi bir oyun yüklü olmadığı halde oyun oynamadığım halde telefonum ısınmaya başlıyor. Özellikle online konuşmalarda... Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Bir de gelen çağrıyı meşgule atamıyorum. Global sürümde klavye de dokunmatikte sorun var. Harflere vastığım halde çıkmıyor takıkıyor. Başka kalvye indirmek zorunda kaldım.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Merhaba arkadaşlar telefonumu yeni aldım. Redmi not 9s. Herhangi bir oyun yüklü olmadığı halde oyun oynamadığım halde telefonum ısınmaya başlıyor. Özellikle online konuşmalarda... Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Bir de gelen çağrıyı meşgule atamıyorum. Global sürümde klavye de dokunmatikte sorun var. Harflere vastığım halde çıkmıyor takıkıyor. Başka kalvye indirmek zorunda kaldım.
Bu klavye sorunu yazılım ile alakalı güncellemesi verilir sorun çözülür ısınma olayına gelince ekran ışığı kamera açık kalma süresi vs yüksek olursa tabi ki her cihaz Gibi ısınır ama normal kullanımda mesela wp Facebook üzerinden vs gezinirken ciddi seviyede ısınma hissediyorsanız garantiye göndermenizi tavsiye ederim umarım kalıcı bir sorun yoktur

Oyla:

Zeynep.53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu klavye sorunu yazılım ile alakalı güncellemesi verilir sorun çözülür ısınma olayına gelince ekran ışığı kamera açık kalma süresi vs yüksek olursa tabi ki her cihaz Gibi ısınır ama normal kullanımda mesela wp Facebook üzerinden vs gezinirken ciddi seviyede ısınma hissediyorsanız garantiye göndermenizi tavsiye ederim umarım kalıcı bir sorun yoktur
Teşekkür ederim. Elimi yakacak derecede ısınmıyor elbette. CPU ayarlarına nasıl bakabilirim. Bu güne kadar hep samsung kullandım. Bu telwfona alışmaya çalışıyorum birazda. Görüntülü konuşmalarda bazen sesim karşıya gitmiyor anlamıyorlar. Bir şey daha sormak istiyorum arka ekran uygulamalarını nasıl kapatabilirim. Attığım görseldekini.. Gereksiz veri yiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-23-18-53-35-647_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2020-08-23-18-53-35-647_com.miui.home.jpg
    550,1 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Üstüne basılı tutup kaldırabilirsiniz ekrandan Samsun'da widget kaldırırmış gibi CPU için root yetkisi ister diye tahmin ediyorum ve hiç gereksinim duymadığım için cpu için apk kurmadım ben direk aldığım dakika cihazı rootlar greenify kurar ayrıca işime yaramayacak sistem uygulamalarını dondururum sıkıntı yaşamıyorum ısınma vs ister istemez normal mi değil mi ısınma düzeyi çözüyor insan normal kullanımda ısınma yoksa anlaşılır şekilde cihazda sorun yoktur bu kabul edilir

Oyla:
Üst Alt