Yardım Redmi not 9 pro şarj hızlı tüketiyor

Yusufozikiz12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
1 hafta oldu almışım 1 saate yüzde 10 gidiyor 10 saate yüzde 80 gidiyor zaman tuttum çok şarj gidiyor neden yardım edebilemisnz ben şarkı için aldım 5020 mah pili uzun süre dayanır diye aldım
Redmi not 8 pro daha fazla şarj dayanıyor test ettim yardimci olabirlmsnz

Hasanyalcin76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Hocam 10 saat 12 saat ideal rakamlar sizin beklentiniz nedir bilemem ama note 8 pronun daha fazla gittiğine kesinlikle inanmam Not: iki cihazı da uzun zaman kullandım.
Reis bende de aynı cihaz var çok oyun oynamıyorum genellikle Instagram youtube ve Google Trendyol gibi takılıyorum ve 10 saat zar zor görüyorum yani sence iyi midir yani yeni aldım cihazı

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Reis bende de aynı cihaz var çok oyun oynamıyorum genellikle Instagram youtube ve Google Trendyol gibi takılıyorum ve 10 saat zar zor görüyorum yani sence iyi midir yani yeni aldım cihazı
hocam eğer cihazınız ikinci el ise ve stok pille devam ediyorsa bu değerler çok iyi diyebiliriz. ben şuan 5 ile 7 saat arasında alıyorum. (miui 13.05,karanlık tema, konum sürekli açık.)

Oyla:

Hasanyalcin76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
hocam eğer cihazınız ikinci el ise ve stok pille devam ediyorsa bu değerler çok iyi diyebiliriz. ben şuan 5 ile 7 saat arasında alıyorum. (miui 13.05,karanlık tema, konum sürekli açık.)
Evet ikinci el aldım mesela normal kullansam mesela ara sıra kullansam 1 günü çıkarır ama sürekli Instagram gibi takılsam 8 saat gibi yada sürekli oyun oynarsam 4 saat gibi dayanıyor ayrıca telefonu başka bı 18w şarj ile ediyorum mesela kendi 33w aletini alsam daha iyi değerler alabilir miyim bunu merak ediyorum

Oyla:
Üst Alt