Yardım redmi not 9 pro mi hesap sorunu

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
endonezya rom
Telefon Modeli
redmi not 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşalr redmi not 9 pro cihazımı sattım yalnız mi hesabından çıkış yapamadım bende formatladım
ve açılışta mi hesabı istiyor.
Telefonn bt klidi açık yeni rom yükledim olmadı
konu hakkında tavsiyelerinizi söylermisiniz

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba Arkadaşalr redmi not 9 pro cihazımı sattım yalnız mi hesabından çıkış yapamadım bende formatladım
ve açılışta mi hesabı istiyor.
Telefonn bt klidi açık yeni rom yükledim olmadı
konu hakkında tavsiyelerinizi söylermisiniz
Ben tam olarak sorunu anlamadım. Siz yeniden hesaba girmek mi istiyorsunuz yoksa hesaptan tamamen çıkmak mı istiyorsunuz? Hesabın şifresini falan mı unuttunuz?

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Ben tam olarak sorunu anlamadım. Siz yeniden hesaba girmek mi istiyorsunuz yoksa hesaptan tamamen çıkmak mı istiyorsunuz? Hesabın şifresini falan mı unuttunuz?
evet yeniden hesaba girmek istiyorum bir türlü giremedim wepden tekrar şifre sıfırladım fayda etmedi

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
evet yeniden hesaba girmek istiyorum bir türlü giremedim wepden tekrar şifre sıfırladım fayda etmedi
normalde şifrenizi biliyorsanız veya sıfırlama işlemleri yaptıysanız girebiliyor olmanız lazım. Tuhaf doğrusu.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
normalde şifrenizi biliyorsanız veya sıfırlama işlemleri yaptıysanız girebiliyor olmanız lazım. Tuhaf doğrusu.
şifreyi biliyorum ama bir türlü giriş yapamadım mi hesabı kaldırma yöntemi varmıdır aceba

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
şifreyi biliyorum ama bir türlü giriş yapamadım mi hesabı kaldırma yöntemi varmıdır aceba
Mi hesabını kaldırmak olmaz hocam yani sizin yapabileceğiniz bir şey yok ama şöyle diyeyim cihaza aosp tabanlı rom kurarsanız açılır.
Sonrasında MIUI hesabının olduğu dosyayı root Explorer ile bulup içinde bulunan hesabı değiştirilebiliyor ise değiştirebilirsiniz.
Cihazı şuan için kurtarmak aosp rom ile mümkün ancak MIUI dönüş yaptığınız her seferinde mi kilidini isteyecektir.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Mi hesabını kaldırmak olmaz hocam yani sizin yapabileceğiniz bir şey yok ama şöyle diyeyim cihaza aosp tabanlı rom kurarsanız açılır.
Sonrasında MIUI hesabının olduğu dosyayı root Explorer ile bulup içinde bulunan hesabı değiştirilebiliyor ise değiştirebilirsiniz.
Cihazı şuan için kurtarmak aosp rom ile mümkün ancak MIUI dönüş yaptığınız her seferinde mi kilidini isteyecektir.
İşin tuhaf yani şifre doğru hatta şifre değiştiremiyorum ama mi hesabı kabul etmiyor aosp rom linki verme şansınız varmı

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
bir yerde klidi açmak için persist.img sildim şimdi ise yükleyemiyorum telefon sadece twrp ve fastboot moda giriyor

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Sorun çözüldü arkadaşlar cevap verenler için teşekkürler

persist.img dosyasını sildim sonra mi flaş üzerinde global fastboor romu flaşladım ve orjinal persist.img dosyasını sonra fllaşdım ve mi hesabı devre dışı kaldı

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Sorun çözüldü arkadaşlar cevap verenler için teşekkürler

persist.img dosyasını sildim sonra mi flaş üzerinde global fastboor romu flaşladım ve orjinal persist.img dosyasını sonra fllaşdım ve mi hesabı devre dışı kaldı
Persist ile sorun çözüldü ise bizde öğrenmiş olduk hocam bunun konusunu açsanız herkes istifade eder sizin cihazda oldu ise snapdragon tüm işlemcilerde olur diye düşünüyorum.
Ben bir arkadaşın ikinci el aldığı note 6 pro cihazda sıfırlama sonrası aosp rom atarak geçmiştim mi kilidini hala o şekilde kullanmaktadır diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt