Yardım redmi not 9 pro açılmıyor

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
redmi not 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar redmi not 9 pro model telefona twrp üzerinden rom yüklemek istedim lakin telefon kapandı açılmıyor
sonra telefona mi flaş ile rom attım gene açılmadı mi flaş tool v2 ile attım gene açılmadı
telefon şuan fasboot moda giriyor ve twrp ekranınada griyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Son düzenleme:
Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
:(
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Imei olmadığı için değil arkadaş hatalı IMEI yazmış twrp den IMEI silip tekrar açmayı deneyin cihazı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Benim sorunumda buna benzer. Fakat bende fastboot'a ve twrp ekranına girmiyor ve nasıl çözeceğim hakkında hiç bir bilgim yok. Çünkü telefona erişemiyorum :(
sizin telefonun modeli nedir?

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Son düzenleme:
Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
merhaba arkadaşlar redmi not 9 pro model telefona twrp üzerinden rom yüklemek istedim lakin telefon kapandı açılmıyor
sonra telefona mi flaş ile rom attım gene açılmadı mi flaş tool v2 ile attım gene açılmadı
telefon şuan fasboot moda giriyor ve twrp ekranınada griyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Güzel Kardeşim önce global rom son sürümünü Bu siteden en üstte joyeuse_global_images_V11.0.7.0.QJZMIXM_20200915.0000.00_10.0_global_ea49459d9a.tgz bunun altında download yazan yerden indir sonra
Buradan platform toolsu indir Sonra bu platform tools dosyasını C: diskine at dosyaları çıkar sonra .tgz uzantılı global romu rardan çıkart, ve bu çıkartılan dosyaların içinden tüm içindeki dosyaları platform toolsun içine at ve flash all yazana tıkla (Flash All Lock Tıklama Sakın) ve kurulunca yeniden başlatılacak sistemin.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Güzel Kardeşim önce global rom son sürümünü Bu siteden en üstte joyeuse_global_images_V11.0.7.0.QJZMIXM_20200915.0000.00_10.0_global_ea49459d9a.tgz bunun altında download yazan yerden indir sonra
Buradan platform toolsu indir Sonra bu platform tools dosyasını C: diskine at dosyaları çıkar sonra .tgz uzantılı global romu rardan çıkart, ve bu çıkartılan dosyaların içinden tüm içindeki dosyaları platform toolsun içine at ve flash all yazana tıkla (Flash All Lock Tıklama Sakın) ve kurulunca yeniden başlatılacak sistemin.
mi flaş tool ile en son global romu flaşladım açılmadı aslında açılıyor gbi olup açılmıyor alttaki telefon tuşları çıkıyor 3 sn sonra telefon kapanıyor

Oyla:
Üst Alt