Sohbet Redmi Not 8 Wolte Nasıl Aktif Edilir

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
OnurG Tamamen şans ve kullandığınız cihaz işi sizinki, benim 9T cihazımın ekran görüntüleri ile desteklediğini kanıtlamama rağmen aktif etmediler.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Baj

Bana dedikleri cihazın teknik servisini arayın bu cihazı kullanan aynı kişi aynı Turktelekom onda aktif bende değil
Sıfır yani mağazadan mı satın aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OnurG Tamamen şans ve kullandığınız cihaz işi sizinki, benim 9T cihazımın ekran görüntüleri ile desteklediğini kanıtlamama rağmen aktif etmediler.
Hocam daha önce TT de çalıştığımı belirttim konuyu bildiğimi ilettim :D Belki de bu yüzden yardımcı oldular

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Sıfır yani mağazadan mı satın aldınız?
Hepsiburada evofone garantili aldım ayın 21 inde

Hocam volte destekli telefona takmanız lazım, başka çözümü yok.
Anladım peki sm g610f babamın cihazı bu bunda acaba varmı volte evde hepimiz Turktelekom uz inşallah vardır çünkü onda sebeknin yanında Volte vs yazısı yok birazdan gelecek deniyicem bakalım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
OnurG Gerekli bilgileri bize de verin bizde eski çalışanınız diyelim aktif olsun haha--

Bu ülkenin en nefret ettiğim durumu bu devil~~ Adamın/paran varsa işin yürüyor, yoksa Allah rahmet eylesin.....

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
OnurG Gerekli bilgileri bize de verin bizde eski çalışanınız diyelim aktif olsun haha--

Bu ülkenin en nefret ettiğim durumu bu devil~~ Adamın/paran varsa işin yürüyor, yoksa Allah rahmet eylesin.....
Ben durumu ve volte aktivasyon işleminin ilerleyiş durumunu bildiğim için bu ithamda bulundum. Hani bana boşuna 'vay efendim volte yok,yok efendim o cihazda çalışmaz' ayakları yapmasın diye.

Berkaras21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mİ9T PRO
Konular
18
Hocam şu volte aktif iken sms gec gitmesi sorunu bu yöntemle devam eder mi ? Yoksa sorunsuz çalışır mı ?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Degerli musterimiz, hattiniz talepte bulundugunuz islem icin uygun degildir. B001

Degerli musterimiz, hattiniz talepte bulundugunuz islem icin uygun degildir. B001 böyle birşey çıkıyor farklı cihazdada denedim yok en son dedikleri faturalı hatta bu özellik kullanilabilirmis ne alaka bunca sene faturasız hat kullanıp volteyide kullandım Turktelekom bana faturalı hatta sadece bu var diyor attcaksaw farklı cihazda taktım denedim yukardaki mesaj geldi

Son düzenleme:
Üst Alt