- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Sıfır yani mağazadan mı satın aldınız?Baj
Bana dedikleri cihazın teknik servisini arayın bu cihazı kullanan aynı kişi aynı Turktelekom onda aktif bende değil
Hocam daha önce TT de çalıştığımı belirttim konuyu bildiğimi ilettim Belki de bu yüzden yardımcı oldularOnurG Tamamen şans ve kullandığınız cihaz işi sizinki, benim 9T cihazımın ekran görüntüleri ile desteklediğini kanıtlamama rağmen aktif etmediler.
Hepsiburada evofone garantili aldım ayın 21 indeSıfır yani mağazadan mı satın aldınız?
Anladım peki sm g610f babamın cihazı bu bunda acaba varmı volte evde hepimiz Turktelekom uz inşallah vardır çünkü onda sebeknin yanında Volte vs yazısı yok birazdan gelecek deniyicem bakalımHocam volte destekli telefona takmanız lazım, başka çözümü yok.
Ben durumu ve volte aktivasyon işleminin ilerleyiş durumunu bildiğim için bu ithamda bulundum. Hani bana boşuna 'vay efendim volte yok,yok efendim o cihazda çalışmaz' ayakları yapmasın diye.OnurG Gerekli bilgileri bize de verin bizde eski çalışanınız diyelim aktif olsun
Bu ülkenin en nefret ettiğim durumu bu Adamın/paran varsa işin yürüyor, yoksa Allah rahmet eylesin.....