- Adım
- Ertugrul
- Cihazım
- Htc
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- BEGONİA
- Telefon Modeli
- redmi not 8 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Redmi not 8 pro cihazım yanlış rom yükleme sonucu bootloader kilitlendi rom yüklenirken hata verdi. Şu anda sürekli olarak recovery modda kendi kendine yeniden açılıyor .
SP flash tool ile eng rom yuklemeye çalışıyorum ama bu seferde telefonu mtk usb port olarak görmüyor sadece android bootloader interface olarak görüyor.
SP flash tool ile eng rom yuklemeye çalışıyorum ama bu seferde telefonu mtk usb port olarak görmüyor sadece android bootloader interface olarak görüyor.
bu çözümü uygulamaya çalışıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Bootloder kilidi kapalıysa yükleme yalnız aynı bölge sürümleri arasında mümkün. Ryzen 320 bilgisayar ile kullanımda sorunlar ola bilir.
1. Python uygulamasını indiriyoruz ve çalıştırıyoruz.
64 bit
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir32 bit
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter basıyoruz.
python -m pip install pyusb pyserial json5
3. Driver arşivini indirip bilgisayarda masa üzerine çıkarıyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir4. Driver dosyasında mausun sağ dügmesini
cdc-acm.inf üzerine tıklayıp yükle diyoruz.
5.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
uygulamasını yükleyip çalıştırıyoruz.
6. Next basıyoruz
7. Resimdeki gibi kuruyoruz
8. Telefonu kapatıyoruz ve telefonun ses artı tuşuna (bazen ses kısma tuşuna veya ikisine bir yerde basmak gerekiyor) basarak bilgisayara bağlıyoruz ve pencerede gözüken Media Tek USB Port cihazının üzerine çabuk tıklayarak yüklüyoruz.
9. Ardından Bypass dosyasına geçip brom.bat komutunu çalıştırıyoruz. (Bu arada cihaz hala kapalı olmalı.)
10. Kapalı telfonun ses artı tuşunu basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlıyoruz. (Açılan Pencerede işlemin gittği gözükecek)
11. SP Flash Tool dosyasına gidiyoruz.(telefon hala kapalı ve bilgisayara bağlı olmalı)
12. Options bölümünü resimdeki gibi ayarlıyoruz.
13. Yükleyeceğimiz rom dosyası içinden image dosyasına gidip scatter seçiyoruz ve download basıyoruz.
14. Yükleme başlıyor. Büyük yeşil onayı gördükten sonra telefonu bilgisayardan ayırıyoruz.
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.