Yardım Redmi Not 8 Pro miui 11 güncellemesi.

Burakkahraman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi x6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı
Telefon Modeli
Redmi not 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar hepinize selamlar, mi garantili yaklaşık 10 gün önce not8 pro aldım, ikinci el kutulu faturalı, miui güncellemesi yüklüydü bu arada telefon. "Global kararlı " ama sms ve çevirici temaları kullanamıyorum, 3.parti desteklenmiyor hatası geliyor çözümü nedir, Bazen birilerini arıcağım zaman üstüne tıklamama rağmen sürekli çağrı sonlandırıldı deniyor, olarak watsapp görütülü konuşmaları berbat düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. SAYGILAR HAYIRLI AKŞAMLAR

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dostlar hepinize selamlar, mi garantili yaklaşık 10 gün önce not8 pro aldım, ikinci el kutulu faturalı, miui güncellemesi yüklüydü bu arada telefon. "Global kararlı " ama sms ve çevirici temaları kullanamıyorum, 3.parti desteklenmiyor hatası geliyor çözümü nedir, Bazen birilerini arıcağım zaman üstüne tıklamama rağmen sürekli çağrı sonlandırıldı deniyor, olarak watsapp görütülü konuşmaları berbat düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. SAYGILAR HAYIRLI AKŞAMLAR

Note 8 pro global sürümlerinde arama ve sms uygulamasını Google e ait olanları kullandı. Buna nasıl tema ekliyorsunuz acaba? Eger sizde MIUI çağrı ve sms uygulaması varsa, global romlar sadece tema store den gelen temaları destekler. 3. Parti temalar kuramazsınız. Diğer durumlar için WhatsApp vb. Uygulamalar ile cihazınız arası optimasyon sorunları vardır. Ki bu normal cihaz yeni çıktı ve de cihazınız MTK işlemci. Bunlar zamanla çözülecektir.

Oyla:

Burakkahraman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi x6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 8 pro global sürümlerinde arama ve sms uygulamasını Google e ait olanları kullandı. Buna nasıl tema ekliyorsunuz acaba? Eger sizde MIUI çağrı ve sms uygulaması varsa, global romlar sadece tema store den gelen temaları destekler. 3. Parti temalar kuramazsınız. Diğer durumlar için WhatsApp vb. Uygulamalar ile cihazınız arası optimasyon sorunları vardır. Ki bu normal cihaz yeni çıktı ve de cihazınız MTK işlemci. Bunlar zamanla çözülecektir.
Tema eklemeyi öğrenebilirsen banada yardımcı olurmusun benim için arama ve sms sorunu var diğer tema çeşitlerinde sorun yaşamıyorum.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonun stock kendi kamerasındaki kaliteyi whatsapp instagram b612 gibi 3.parti kamera uygulamalarında bekleme androidde özellikle xiaomide hayal olur.

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2

Arama yapmaya çalışırken sessiz sedasız aramayı sonlandırma işini bende de yapıyor ara ara. Sebebini bilmiyorum, arama ekranından geriye dönüyor kendiliğinden.

Oyla:
Üst Alt